avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Activitate Diana2356

Activitate Diana2356

Sunt insarcinata in 15 saptamani.
Angajata legal de 8 luni consecutiv.
Fac 12 luni legale in luna decembrie.
Cand pot sa intru in prenatal?
La cate saptamani de sarcina mai exact?
Problema este ca eu am ceva probleme de sanatate dobandite in urma cu cateva luni si as dori sa raman acasa in sarcina cu risc, deoarece am probleme cu picioarele si necesit odihna la pat.
Intrebarea mea este, medicalul de sarcina cu risc continua vechimea pana la 12 luni sau stationez la 8 luni?
Ca sa pot beneficia de indemnizatie dupa nastere...
multumesc!
Hristos A Inviat!
Am 4 luni consecutiv lucrate, o luna la o firma si alte 3 luni la firma la care lucrez in prezent pe o perioada determinata de 2 ani. Doresc sa raman insarcinata. Prin presupunere ca in luna mai as avea o luna de sarcina, ar fi 5 luni lucrate. Intrebarea mea este, beneficiez de indemnizatie la nastere? Ar fi noua luni de sarcina+cele 5 lucrate=14 luni. Daca as avea CM de sarcina cu risc as beneficia? Intra si CM la vechime? Chiar daca este un contract determinat?
Multumesc anticipat!
Discuție Legea pensiilor
Buna ziua, ma puteti ajuta cu o informatie? Legea pensiilor pentru femeile cu 3 copii intra in vigoare de anul acesta sau anul viitor? Multumesc
Răspuns la discuția Mostenire
Nu fac nici o confuzi, dar nu doreac raspinsuri doar pentru a va face comentariile zilnice, cu scuzele de rigoare! Dosarul este la primarie pentru ca mai nou legile s au schimbat si este nevoie de intabulare, multumesc!!!!
Răspuns la discuția Mostenire
Domnule, cine a zis ca e vb de sat? Asa se procedeaza si in bucuresti, daca nu cunoasteti ca rog sa va abtineti!
Răspuns la discuția Mostenire
Este vorba despre cartea funciara care iese de la primarie!
Discuție Mostenire
Buna ziua, in urma divortului parintilor mei, de comun acord am decis ca apartamentul sa fie trecut pe numele unuia din frati. Tata ne-a spus ca va face actele pr vanzare cumparare, din decembrie tor asteptam si nu primim nici un raspuns, nu avem o cale de comunicare cu el, as putea sa ma interesez la primarie? Cat dureaza in mod normal ca dosarul sa fie gata? Multumesc!
Am fost la notar pentru legalizarea actelor de divort si mi s a spus ca legalizarea se face la tribubal. De la tribubal m-au pus sa fac o cere de mana. Ce cerere? Ce ar trebui scris in acea cerere?
Răspuns la discuția Decizie divort
Scrie COMUNICARE HOTARARR CIVILA NR. la judecatorie
Discuție Decizie divort
Am primit plicul cu hartiile oficiale cum ca casatoria a fost desfacuta, asta este decizia de divort? Nu ar trebui sa fie un certificat de divort?