avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua, in urma divortului parintilor mei, de comun acord am decis ca apartamentul sa fie trecut pe numele unuia din frati. Tata ne-a spus ca va face actele pr vanzare cumparare, din decembrie tor asteptam si nu primim nici un raspuns, nu avem o cale de comunicare cu el, as putea sa ma interesez la primarie? Cat dureaza in mod normal ca dosarul sa fie gata? Multumesc!
Nu inteleg despre ce dosar este vorba si ce rol are primaria,vanzarea se face la un notar public,mergeți și discutati despre acte,costuri etc.
Ultima modificare: Luni, 11 Martie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Este vorba despre cartea funciara care iese de la primarie!
Nu stiu cum functioneaza la sate dar operațiunile legate de CF ar trebui sa fie de competenta OCPI
Domnule, cine a zis ca e vb de sat? Asa se procedeaza si in bucuresti, daca nu cunoasteti ca rog sa va abtineti!
In mod cert faceti o confuzie daca este vorba despre Bucuresti oficiul de cadastru și publicitate imobiliară este competent pt eliberarea documentației privind CF.In general la sate oamenii au impresia ca totul se rezolva la primărie..In loc sa spuneti multumesc ca cineva incearca sa va dea un sfat desii nu aveti capacitatea sa oferiți informații complete despre problema dvs mai sunteti și nemulțumită.Va rog sa nu mai continuat dialogul atat am avut de spus.

Alte discuții în legătură

Nu gasesc planul parcelar cu coordonatele calc calc Buna ziua.Am cumparat o parcela intr-un sat de langa Timisoara.Teren intravilan(gradina suplimentara).La primarie si la cadastru este doar un plan cu tarlaua ... (vezi toată discuția)
Vanzare terenuri fara acte legale mirceapetre mirceapetre Un prieten a cumaprat prin NOTAR un teren pentru care a platit o suma foarte mare, care s-a dovedit ulterior ca actele nu sunt legale, adica terenul nu este ... (vezi toată discuția)