avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua, in urma divortului parintilor mei, de comun acord am decis ca apartamentul sa fie trecut pe numele unuia din frati. Tata ne-a spus ca va face actele pr vanzare cumparare, din decembrie tor asteptam si nu primim nici un raspuns, nu avem o cale de comunicare cu el, as putea sa ma interesez la primarie? Cat dureaza in mod normal ca dosarul sa fie gata? Multumesc!
Nu fac nici o confuzi, dar nu doreac raspinsuri doar pentru a va face comentariile zilnice, cu scuzele de rigoare! Dosarul este la primarie pentru ca mai nou legile s au schimbat si este nevoie de intabulare, multumesc!!!!
Nu înțelegeți nimic se pare,în primul rând nu am cota de întrebări zilnice nefiind recompensat în vreun fel pt raspunsurile oferite.Daca cunoașteți asa de bine modificările legislative nu mai adresați întrebări,oricum nu s a grabit nimeni sa va raspunda.Intabularea nu se face de către primărie mai interesați -va și o sa vedeti ca va eliberează cu totul altceva..Considerati conversația închisă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu gasesc planul parcelar cu coordonatele calc calc Buna ziua.Am cumparat o parcela intr-un sat de langa Timisoara.Teren intravilan(gradina suplimentara).La primarie si la cadastru este doar un plan cu tarlaua ... (vezi toată discuția)
Vanzare terenuri fara acte legale mirceapetre mirceapetre Un prieten a cumaprat prin NOTAR un teren pentru care a platit o suma foarte mare, care s-a dovedit ulterior ca actele nu sunt legale, adica terenul nu este ... (vezi toată discuția)