avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contract determinat-sarcina
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contract determinat-sarcina

Hristos A Inviat!
Am 4 luni consecutiv lucrate, o luna la o firma si alte 3 luni la firma la care lucrez in prezent pe o perioada determinata de 2 ani. Doresc sa raman insarcinata. Prin presupunere ca in luna mai as avea o luna de sarcina, ar fi 5 luni lucrate. Intrebarea mea este, beneficiez de indemnizatie la nastere? Ar fi noua luni de sarcina+cele 5 lucrate=14 luni. Daca as avea CM de sarcina cu risc as beneficia? Intra si CM la vechime? Chiar daca este un contract determinat?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:11, 20 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti beneficia de indemnizatie daca în ultimii 2 ani anteriori datei nașterii copilului, ati realizat timp de cel puțin 12 luni venituri din salarii și asimilate salariilor,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate Stoicaniuliana Stoicaniuliana Buna ziua. Am lucrat pe o perioada de 4 ani la o firma pana pe data de 3 mai 2016, iar pe data de 15 mai am inceput activitatea la o alta firma pe o perioadă ... (vezi toată discuția)
Sarcina cu risc Nicușor0007 Nicușor0007 Buna seara. Am si eu cateva întrebări: Prietena mea este însărcinată in saptamana 15. O sa iasa in sarcina cu risc in aproximativ 2 săptămâni. Are ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Ionynony Ionynony Buna seara,am lucrat cu CM pana pe 29 iulie 2016,iar la sf lunii august am aflat ca sunt insarcinata,pot beneficia de indemnizatie? (vezi toată discuția)