avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Activitate david02

Activitate david02

Răspuns la discuția Vanzare teren agricol
Stimate domn, am specificat ca cer accesul la terenurile aflate in proprietate pe o perioade de 30 de zile. Si ideea e ca terenurile nu vor mai fi e mele as fi vrut sa evit procesul. Chiar si pierzand nu voi putea acorda acest drept, iar cumparatorul isi asuma aceasta problema, mai departe o sa fie problema dansului. Imi cer scuze daca v-am deranjat cu postarea mea.
Va multumesc
Ma poate ajuta cine cu un model de intampinare in care sa specific ca o sa vand terenul si cui? Va multumesc
Nu ma poate ajuta nimeni cu un sfat?
Buna ziua,
Am mai postat acum 2 luni in legatura cu vanzarea unui teren agricol. Am gasit cumparator, am depuc actele necesare la primarie la inceptul lunii Decembrie, urmand luna aceasta cel mai probabil sa primil avizul pentru a merge la notar.

Intre timp, vineri, am primit o cerere de chemare in judecata pentru ca am refuzat in 2014 accessul unei firme pe terenul meu pentru a verifica daca exista petrol si alte gaze etc.

Am sunat pe doamna careia ii voi vinde terenul si aceasta a spus ca daca vine avizul sapt urmatoare pot sa depun intampinarea, in care sa specific ca am vandut terenul si nu mai pot acorda dreptul la acces, iar dupa se descurca danda. Intrebarile mele sunt:
Este legal sa fac asa ceva?

Pot sa depun intampinarea si sa specific ca terenul este in curs de vanzare, chiar daca nu primin avizul saptamana viitoare?
Chemarea la proces a fost timisa in data de 10 insa eu abea vineri am gasit-o in cutia postalq, nu mi-a fost inmanata personal de postas. Deci dupa calculelel mele as mai avea o saptmana la dispozitie.

Imi cer scuze pentru postarea lunga. Astept sfaturi si eventuale lamurir asupra problemei.
Va multumesc
Daca mi se face o procura de vanzare, mai trebuie pe contul proprietarului din acte?
Scurta intrebare.
M-am inteles cu un cumparator pentru vanzarea unui teren agricol urmeaza sa depunem actele pentru publicarea ofertei de vanzare.
Terenul este trecut pe parintii mei. Transferul bancar poate fi facut in contul meu? Sau trebuie sa isi deschida ei cont pentru a fi in contul lor, pt ca ei sunt proprietari in acte.
Multumesc anticipat

O sa vorbesc, cand dau de el. Insa cel mai probabil o sa imi ofere sub pretul pietei. Probabil voi astepta expire contractul si il vand apoi
Multumesc
O sa vorbesc, cand dau de el. Insa cel mai probabil o sa imi ofere sub pretul pietei. Probabil voi astepta expire contractul si il vand apoi
Multumesc
Expira la anul in noiembrie
Buna ziua,
Am 2 parcele de teren agricol extravilan in total 3 hectare.
Vreau sa il vand, problema este ca e dat in arenda pana in noiembrie anul viitor. Am contactat fiirma care lucreaza terenul, insa nu reusesc sa dau de ei.

Intrebarea mea este. Pot sa vand terenul acum oricui?