avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Tranfer bancar vanzare teren agricol.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Tranfer bancar vanzare teren agricol.

Scurta intrebare.
M-am inteles cu un cumparator pentru vanzarea unui teren agricol urmeaza sa depunem actele pentru publicarea ofertei de vanzare.
Terenul este trecut pe parintii mei. Transferul bancar poate fi facut in contul meu? Sau trebuie sa isi deschida ei cont pentru a fi in contul lor, pt ca ei sunt proprietari in acte.
Multumesc anticipat

Ultima modificare: Vineri, 16 Noiembrie 2018
david02, utilizator
Cel mai recent răspuns: david02 , utilizator 14:18, 16 Noiembrie 2018
Contul bancar sa fie pe numele proprietarului din acte.
Daca mi se face o procura de vanzare, mai trebuie pe contul proprietarului din acte?
Ultima modificare: Vineri, 16 Noiembrie 2018
david02, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren extravilan bobita111 bobita111 Bună seara! Am primit la inceputul lunii decembrie 2022 procesul verbal de la Primarie cu privire la finalizarea procedurii privind vanzarea terenului agricol ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, revin la d-voastra cu urmatoarea speta. tocmai am ... ionica3727 ionica3727 Buna ziua, revin la d-voastra cu urmatoarea speta. Tocmai am fost imputernicita prin procura notariala sa pot semna actul de vanzare cumparare, pt un teren ... (vezi toată discuția)
O să-i cumpăr tatălui meu o garsonieră cu jumătatea lui din suma moștenită. cum dovedesc pentru ce am folosit banii, ce dovadă pot avea că eu i-am cumpărat casa? pyanystul pyanystul Buna seara! Eu cu tatal meu am vandut o casa (in urma unei mosteniri), iar banii i-am impartit in mod egal.Pretentia tatalui meu, este sa ii cumpar o ... (vezi toată discuția)