O să-i cumpăr tatălui meu o garsonieră cu jumătatea lui din suma moștenită. Cum dovedesc pentru ce am folosit banii, ce dovadă pot avea că eu i-am cumpărat casa?
Buna seara!
Eu cu tatal meu am vandut o casa (in urma unei mosteniri), iar banii i-am impartit in mod egal.Pretentia tatalui meu, este sa ii cumpar o garsoniera din jumatatea lui de bani, lucru care urmeaza sa fac, doar ca eu ma voi ocupa de tot, iar el decat va fi chemat sa se mute in casa noua.
Eu ma voi intalni cu proprietarul, ii voi face transfer de bani si voi obtine garsoniera care v-a fi trecuta pe numele tatalui meu.
Intrebarea mea este, cum pot dovedi eu pe viitor ca i-am dat jumatate de bani (prin achizitia garsonierei)?Cu alte cuvinte, el poate sa vina dupa 3 zile, sa imi spuna ca el vrea jumatatea lui din mostenire, ce dovada pot avea eu ca i-am cumparat o casa pe numele lui?
Va multumesc!
Buna seara,
In contractul de vanzare cumparare va trebui sa mentioneti provenienta banilor cu care se achita acea garsoniera.
Este suficient sa se scrie ca banii provin din sulta ce i se cuvenea tatalui in urma vanzarii vechi proprietati.
raluk0207
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Puneti-i banii tatălui într-un cont.
La momentul vânzării, achitați prețul prin virament bancar din contul tatălui. Pe documentul bancar să figureze numele acestuia.
Buna seara,
In contractul de vanzare cumparare va trebui sa mentioneti provenienta banilor cu care se achita acea garsoniera.
Este suficient sa se scrie ca banii provin din sulta ce i se cuvenea tatalui in urma vanzarii vechi proprietati.