avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren agricol

Buna ziua,
Am 2 parcele de teren agricol extravilan in total 3 hectare.
Vreau sa il vand, problema este ca e dat in arenda pana in noiembrie anul viitor. Am contactat fiirma care lucreaza terenul, insa nu reusesc sa dau de ei.

Intrebarea mea este. Pot sa vand terenul acum oricui?
Ultima modificare: Miercuri, 17 Octombrie 2018
david02, utilizator
Cel mai recent răspuns: david02 , utilizator 22:14, 17 Octombrie 2018
Nu cred ca puteti depinde pe cati ani ati facut contractu de arenda.cand va expira
Expira la anul in noiembrie
Eu a trebuit sa vand la cel care il aveam in arenda nu a vrut sa imi de nimic la mana sa mil cumpere alt arendas vorbiti cu iel cat va ofera si vindeti lui
O sa vorbesc, cand dau de el. Insa cel mai probabil o sa imi ofere sub pretul pietei. Probabil voi astepta expire contractul si il vand apoi
Multumesc
O sa vorbesc, cand dau de el. Insa cel mai probabil o sa imi ofere sub pretul pietei. Probabil voi astepta expire contractul si il vand apoi
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren agricol arendat Ionelll321 Ionelll321 Buna ziua, va solicit punctul de vedere juridic, intrucat sunt intr-o situatie ce necesita a fi rezolvata urgent. Sunt proprietar pe 5 hectare de teren ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren dritaS dritaS Am un teren de 3 ha dat in arenda pe o perioada de 5 ani (sunt in anul doi de contract)si doresc sa-l vand . Pot sa-l vand? (vezi toată discuția)
Cum pot sa vand terenul daca arendasul nu il poate plati dar nici nu imi da negatie? sssssttt sssssttt am un contract de arendare pe 10 ani eu as dori sa vand terenul pe care il am arendasul nu poate sa imi ofere cat am cerut eu si nu vrea sa mi dea nici negatie ... (vezi toată discuția)