avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Activitate Unknown25

Activitate Unknown25

Dar solutionarea dosarului nu se face cand primeste rezultatul analizelor? Daca sigur rezultatul este negativ la substante interzise?
Buna!Daca se poate inca o intrebare!Daca isi plateste el analizele,se poate sa ii dea permisul mai repede?
Multumesc pt raspuns!
Si cam cat poate sa dureze?lui i s-a spus ca o saptamana dureaza pana primeste rezultatele,si el chiar are nevoie,pt ca din toata familia doar el are permis.
Buna. Fratele meu,acum cateva zile,a fost oprit de politie,in oras unde stam,era razie,sau nu stiu sigur cum se spune,pt ca au fost oprite foarte multe masini in acea seara. Si i s-a pus sa sufle in ceva care controla daca a folosit droguri. El nu a luat nimic ,e insurat,are copii mici,e om serios,dar i-a aparaut ca a folosit ketamicina. Fratele meu l-a intrebat pe politist ca ce este aia,la ce foloseste? Politistul l-a informat ca se poate folosi la anestezii,sau anume tratamente etc,si l-a intrebat daca a avut asa ceva,a spus ca si dupa 6 luni poate ramane in corp,atunci fratele meu si-a amintit ca acum 2 luni a fost la dentist si din cate isi aduce aminte dna dr dentist i-a spus ca ii va administra pt anestezie ketamicina sau ceva din substanta asta. L-au dus sa ii faca probe biologice din sange urina. L-au pus sa astepte o saptamana pana la rezultate,i-au luat permisul tot pana atunci,si i-au facut si dosar penal. Fratele meu a vorbit cu dna dentist si i-a spus ca nu are cum de la ea sa fie ,pt ca substanta aia care a folosit-o ea,in 48 de ore iese din corp si fratele meu a fost la ea doar acum 2 luni. El ii ceruse o adeverinta cum ca a fost la ea,si a avut aceasta interventie,pt ca ea i-a scos o masea,si l-a si cusut nu stiu sigur,dar era cv problema cu maseaua. Oricum ea a refuzat pe spusele ei ca nu are cum sa fie de la ea. Iar intrebarea mea este,este ok cum s-a procedat cu fratele meu la politie ?Ca l-a pus sa astepte o saptamana pt analize,si i-a facut deja dosar penal ?
El ce poate face sa dovedeasca ca nu a folosit acea substanta?
Va multumesc pt raspunsuri!
Răspuns la discuția Sechestru pe masina
Multumesc pt raspuns
Răspuns la discuția Sechestru pe masina
Si se poate sa reusim sa nu mai fie pusa sub sechestru?
Buna!Mama mea a primit o instiintare cum ca i se va pune sechestru pe masina(e masina tatalui meu,dar este trecuta pe numele ei) din cauza neplatii a unor abonamente la telefonie mobila de acum cativa ani buni in urma. I s-a dat termen de contestatie 5 zile . Ce putem face sa nu trebuiasca sa ii confiste masina?
Mulțumesc pt raspuns.Dar sunt sanse ca fara avocat sa nu primeasca amanare?Sau daca primeste sa fie mica?
Nu inteleg de ce are sanse mici,cand toate conditiile de eliberare condiționată sunt îndeplinite.Stiu ca nu este obligata eliberarea condiționată,dar care ar putea fii motivul amanarii/respingerii acesteia?