Buna. Fratele meu,acum cateva zile,a fost oprit de politie,in oras unde stam,era razie,sau nu stiu sigur cum se spune,pt ca au fost oprite foarte multe masini in acea seara. Si i s-a pus sa sufle in ceva care controla daca a folosit droguri. El nu a luat nimic ,e insurat,are copii mici,e om serios,dar i-a aparaut ca a folosit ketamicina. Fratele meu l-a intrebat pe politist ca ce este aia,la ce foloseste? Politistul l-a informat ca se poate folosi la anestezii,sau anume tratamente etc,si l-a intrebat daca a avut asa ceva,a spus ca si dupa 6 luni poate ramane in corp,atunci fratele meu si-a amintit ca acum 2 luni a fost la dentist si din cate isi aduce aminte dna dr dentist i-a spus ca ii va administra pt anestezie ketamicina sau ceva din substanta asta. L-au dus sa ii faca probe biologice din sange urina. L-au pus sa astepte o saptamana pana la rezultate,i-au luat permisul tot pana atunci,si i-au facut si dosar penal. Fratele meu a vorbit cu dna dentist si i-a spus ca nu are cum de la ea sa fie ,pt ca substanta aia care a folosit-o ea,in 48 de ore iese din corp si fratele meu a fost la ea doar acum 2 luni. El ii ceruse o adeverinta cum ca a fost la ea,si a avut aceasta interventie,pt ca ea i-a scos o masea,si l-a si cusut nu stiu sigur,dar era cv problema cu maseaua. Oricum ea a refuzat pe spusele ei ca nu are cum sa fie de la ea. Iar intrebarea mea este,este ok cum s-a procedat cu fratele meu la politie ?Ca l-a pus sa astepte o saptamana pt analize,si i-a facut deja dosar penal ?
El ce poate face sa dovedeasca ca nu a folosit acea substanta?
Va multumesc pt raspunsuri!
latka
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu poate decit sa astepte rezultatele probelor biologice. Nu e primul caz de acest gen. Drug-testerul de saliva da multe rezultate eronate. A doua oara sa nu mai faca acel test, sa ceara direct proba de urina . Procedura e legala, refuzul nu e interzis. Daca o sa cautati pe acest forum veti gasi multe postari pe acelasi subiect, ca patania fratelui dvs.
Si cam cat poate sa dureze?lui i s-a spus ca o saptamana dureaza pana primeste rezultatele,si el chiar are nevoie,pt ca din toata familia doar el are permis.