avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Gasit substanta interzisa in drog test chiar daca nu a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Gasit substanta interzisa in drog test chiar daca nu a luat

Buna. Fratele meu,acum cateva zile,a fost oprit de politie,in oras unde stam,era razie,sau nu stiu sigur cum se spune,pt ca au fost oprite foarte multe masini in acea seara. Si i s-a pus sa sufle in ceva care controla daca a folosit droguri. El nu a luat nimic ,e insurat,are copii mici,e om serios,dar i-a aparaut ca a folosit ketamicina. Fratele meu l-a intrebat pe politist ca ce este aia,la ce foloseste? Politistul l-a informat ca se poate folosi la anestezii,sau anume tratamente etc,si l-a intrebat daca a avut asa ceva,a spus ca si dupa 6 luni poate ramane in corp,atunci fratele meu si-a amintit ca acum 2 luni a fost la dentist si din cate isi aduce aminte dna dr dentist i-a spus ca ii va administra pt anestezie ketamicina sau ceva din substanta asta. L-au dus sa ii faca probe biologice din sange urina. L-au pus sa astepte o saptamana pana la rezultate,i-au luat permisul tot pana atunci,si i-au facut si dosar penal. Fratele meu a vorbit cu dna dentist si i-a spus ca nu are cum de la ea sa fie ,pt ca substanta aia care a folosit-o ea,in 48 de ore iese din corp si fratele meu a fost la ea doar acum 2 luni. El ii ceruse o adeverinta cum ca a fost la ea,si a avut aceasta interventie,pt ca ea i-a scos o masea,si l-a si cusut nu stiu sigur,dar era cv problema cu maseaua. Oricum ea a refuzat pe spusele ei ca nu are cum sa fie de la ea. Iar intrebarea mea este,este ok cum s-a procedat cu fratele meu la politie ?Ca l-a pus sa astepte o saptamana pt analize,si i-a facut deja dosar penal ?
El ce poate face sa dovedeasca ca nu a folosit acea substanta?
Va multumesc pt raspunsuri!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu poate decit sa astepte rezultatele probelor biologice. Nu e primul caz de acest gen. Drug-testerul de saliva da multe rezultate eronate. A doua oara sa nu mai faca acel test, sa ceara direct proba de urina . Procedura e legala, refuzul nu e interzis. Daca o sa cautati pe acest forum veti gasi multe postari pe acelasi subiect, ca patania fratelui dvs.
Si cam cat poate sa dureze?lui i s-a spus ca o saptamana dureaza pana primeste rezultatele,si el chiar are nevoie,pt ca din toata familia doar el are permis.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din păcate poate dura luni de zile. Citiți pe forum spețe asemănătoare.
Multumesc pt raspuns!
Buna!Daca se poate inca o intrebare!Daca isi plateste el analizele,se poate sa ii dea permisul mai repede?

Alte discuții în legătură

Permis suspendat abuziv narcismurarescu narcismurarescu Buna ziua, Pe scurt, acum 3 saptamani mi-a fost suspendat permisul pe niste prezumtii ale politistilor. Stateam in spatele masini, asteptand un amic, masina ... (vezi toată discuția)
Permis retinut fara drept de circulatie Edwin12 Edwin12 Buna ziua , Acum doua saptamani mi a fost retinut permisul fara drept de circulatie , intamplarea a avut loc in Bucuresti , eu fiind din Constanta Eram ... (vezi toată discuția)
Permis recuperat , despagubiri Edwin12 Edwin12 \" Buna ziua , Acum doua saptamani mi a fost retinut permisul fara drept de circulatie , intamplarea a avut loc in Bucuresti , eu fiind din Constanta Eram ... (vezi toată discuția)