avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Activitate Danamic

Activitate Danamic

Buna ziua, nu știu dacă întrebarea mea este potrivita pentru site. Eu vroiam sa știu dacă exista vreo lege în care sa fie prevazuta eliberarea medicamentelor compensate pe retete din alt județ, adică dacă eu am reteta de Cluj și ma duc în București, dacă le pot scoate în același regim ca si in județul unde îmi este eliberata reteta?
Buna ziua. Mi-a fost desființat postul pe care am lucrat și mi-am depus actele la somaj. Mi-ati spus într-un mesaj ca dacă îmi găsesc loc de munca și îmi fac contract pe 3 luni se suspenda și șomajul și dacă nu este prelungit contractul se reia șomajul. Intrebarea mea este dacă in acele 3 luni de proba eu voi fi încadrată cu minimum pe economie care este mult mai mic decât salariul după care s-a calculat șomajul cum îmi va fi afectat șomajul sau se va recalcula? Cum se procedează în acest caz? Mulțumesc
Buna ziua, postul meu a fost desființat și mi-am depus dosarul la somaj. Întrebarea mea este, dacă îmi găsesc loc de munca și îmi fac contractul pe 3 luni de proba și după aceea decide firma sa nu-l mai prelungească ce se va întâmpla cu șomajul meu sau cum se va proceda, voi mai primi somaj? Mulțumesc.

Cornel Vasile a scris:

In termen de 10 zile de la data incetarii c.i.m. , pentru a putea beneficia de somaj de la data incetarii c.i.m.

Buna, am uitat sa va întreb, sunt 10 zile calendaristice sau tot lucrătoare?
Buna ziua, am fost anuntata ca o sa mi se desființeze postul urmând sa am 20 zile lucrătoare. Întrebarea mea este, după aceste 20 zile în cat timp trebuie să-mi depun actele de somaj?