avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, am fost anuntata ca o sa mi se desființeze ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, am fost anuntata ca o sa mi se desființeze postul ...

Buna ziua, am fost anuntata ca o sa mi se desființeze postul urmând sa am 20 zile lucrătoare. Întrebarea mea este, după aceste 20 zile în cat timp trebuie să-mi depun actele de somaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:41, 18 Noiembrie 2020
In termen de 10 zile de la data incetarii c.i.m. , pentru a putea beneficia de somaj de la data incetarii c.i.m.
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

Cornel Vasile a scris:

In termen de 10 zile de la data incetarii c.i.m. , pentru a putea beneficia de somaj de la data incetarii c.i.m.

Buna, am uitat sa va întreb, sunt 10 zile calendaristice sau tot lucrătoare?
Ultima modificare: Marți, 17 Noiembrie 2020
Danamic, utilizator
Calendaristice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa cic si concediu medical annapop111 annapop111 Buna ziua, Sunt in concediu de ingrijire copil pe perioada de 2 ani, concediu care expira in 22 februarie 2014; firma la care sunt angajata este in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in data de 16 noiembrie va face fetita mea 2 ani (contractul ... D.Renata D.Renata Buna ziua. In data de 16 noiembrie va face fetita mea 2 ani (contractul meu este suspendat pana la 16 noiembrie). Eu am luat legatura cu angajatorul meu din ... (vezi toată discuția)
Acte somaj THEODORA30 THEODORA30 Buna ziua,acum o saptamana am primit decizia in urma careia am fost disponibilizata,intrebarea mea este-care sunt actele pe care trebuie sa le depun pentru ... (vezi toată discuția)