avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, postul meu a fost desființat și mi-am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, postul meu a fost desființat și mi-am depus dosarul ...

Buna ziua, postul meu a fost desființat și mi-am depus dosarul la somaj. Întrebarea mea este, dacă îmi găsesc loc de munca și îmi fac contractul pe 3 luni de proba și după aceea decide firma sa nu-l mai prelungească ce se va întâmpla cu șomajul meu sau cum se va proceda, voi mai primi somaj? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:39, 24 Noiembrie 2020
Pe durata c.i.m., plata indemnizatiei de somaj va fi suspendata .... apoi se va relua plata.

Dupa incheierea c.i.m., anuntati AJOFM-ul pentru a va suspendata plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere c.i.m. in timpul somajului assya assya am lucrat la OBI Romania pina in data de 04.09.2014 a fost concediere colectiva dupa care cu toate actele necesare le-am depus pentru indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Codul muncii. incetarea activitatii neagu simona neagu simona Buna ziua! Am si eu o problema: Am fost in somaj, am intrerupt somajul pentru-ca am fost angajat de catre o firma pe o perioada determinata de 6 luni, am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj Cossttell Cossttell Buna ziua, as dori sa va pun urmatoarea intrebare: Am fost somer in plata, urmand ca perioada de plata sa expire in luna iunie 2012. In data de ... (vezi toată discuția)