am lucrat la OBI Romania pina in data de 04.09.2014
a fost concediere colectiva dupa care cu toate actele necesare le-am depus pentru indemnizatia de somaj.
Intre timp mi-am gasit de lucru pe perioada determinata 3 luni si s-a sistat indemnizata de somaj ,iar azi 08.12.2014 am gasit un post mai bun si doresc sa stiu daca plec de la jobul actual mai primesc indemnizatie in cazul in care la celalalt job este tot pe perioada determinata de 3 luni ?
Va multumesc Alexandru Negrea
Incetati raportul de munca la actualul angajator si incheiati un alt c.i.m. cu noul angajator.
Dupa care anuntati imediat AJOFM-ul.
In cazul incheierii unui c.i.m. pe durata determinata pe o durata de cel mult 12 luni , plata indemnizatiei de somaj este suspendata si se va relua de la data depunerii cererii beneficiarului, dar nu mai târziu de 30 de zile calendaristice de la data încetării situaţiei care a condus la suspendare.
Job
nelly39
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, momentan sunt in somaj de 1 luna, daca imi gasesc un job, pe perioada de 1-3 luni, cum procedez, dupa ce se ... (vezi toată discuția)
Somaj
floricamihai
In momentul acesta beneficiez de somaj si in paralel am gasit de lucru cu contract de munca, un serviciu cu 4ore pe zi,intrebarea este mai pot beneficia in ... (vezi toată discuția)
Detalii despre somaj
janedoe1
Buna ziua,
As avea nevoie de ceva ajutor in urmatoarea problema:
Societatea la care lucrez si-a restrans activitatea si in luna februarie a concediat o parte ... (vezi toată discuția)