avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Mi-a fost desființat postul pe care am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Mi-a fost desființat postul pe care am lucrat și ...

Buna ziua. Mi-a fost desființat postul pe care am lucrat și mi-am depus actele la somaj. Mi-ati spus într-un mesaj ca dacă îmi găsesc loc de munca și îmi fac contract pe 3 luni se suspenda și șomajul și dacă nu este prelungit contractul se reia șomajul. Intrebarea mea este dacă in acele 3 luni de proba eu voi fi încadrată cu minimum pe economie care este mult mai mic decât salariul după care s-a calculat șomajul cum îmi va fi afectat șomajul sau se va recalcula? Cum se procedează în acest caz? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:27, 4 Decembrie 2020
Indemnizatia de somaj nu se recalculeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj/contract de munca doinadavidescu doinadavidescu As dori sa ma lamuriti in urmatoarea chestiune. Sunt in somaj din luna noiembrie 2010 cu o indemnizatie (calculata diminuat 15%) de 560 lei. Daca inchei ... (vezi toată discuția)
Conditiile pentru a beneficia de somaj eliza_andr eliza_andr Buna ziua! In urma restructurarii postului pe care il ocupam, am ajuns sa imi depun dosarul de somaj. Astazi am primit primul ajutor, pentru luna mai 2012, ... (vezi toată discuția)
Intrerupere somaj cleon cleon Buna ziua. Sunt in somaj de cateva zile.Daca gasesc de lucru la o firma si ma angajez la ei suspendind somajul si dupa 2 luni de munca ,legal,cu carte de ... (vezi toată discuția)