avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Activitate Alex_alin

Activitate Alex_alin

Bună ziua
As avea nevoie de mai multe detalii privind legea 76/2002 cu privire la prima de instalare. Eu și soțul ne am reîntors în România după ce am lucrat în uk mai mult de 3 ani. Am citit ca trebuia sa fim încadrați ca și șomeri și apoi în momentul în care ne angajam puteam sa luam niște bani nerambursabili. Ideea este ca soțul s a angajat dar el nu a fost încadrat ca și șomer
Mai poate aplica pentru acei bani? Sau unde as putea sa aflu mai multe detalii!
Mulțumesc
Buna seara. M ar Interesa si pe mine daca mama mea ar putea sa ia pensie de urmas dupa tatal meu decedat in ianuarie 2018. Au fost casatoriti peste 25 de ani iar mama mea are in campul muncii vreo 20 de ani plus 5 ani in Germania. In ce conditii ar putea sa ia pensie de urmas mama mea (specific ca este nascuta in noiembrie 1964)?? Multumesc
Discuție Pensie de urmas
Buna seara. As vrea sa stiu in ce conditii ar putea mama mea sa ia pensie de urmas dupa tatal meu decedat pe 23.01.2018. Ei au fost casatoriti 30 de ani iar mama are peste 20 de ani lucrati in Romania si 5 in germania(momentan inca lucreaza acolo) . Mama este nascuta pe 17.11.1964. Va multumesc frumos pentru raspuns
Discuție Maternitate
Buna ziua. Lucrez de 4 ani in Anglia, sunt insarcinata in 7 luni Si m am hotarat sa ma intorc Acasa inainte sa nasc pentru ca Nu am incredere in Medicii de aici. As vrea sa ma angajez in Ro pentru ultimele 2 luni de sarcina Si as vrea sa aplic pentru maternitate in romania. Este posibil sa mi se respinga dosarul?!