avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Maternitate

Buna ziua. Lucrez de 4 ani in Anglia, sunt insarcinata in 7 luni Si m am hotarat sa ma intorc Acasa inainte sa nasc pentru ca Nu am incredere in Medicii de aici. As vrea sa ma angajez in Ro pentru ultimele 2 luni de sarcina Si as vrea sa aplic pentru maternitate in romania. Este posibil sa mi se respinga dosarul?!
Ultima modificare: Duminică, 21 Octombrie 2018
Alex_alin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:23, 21 Octombrie 2018
Nu cred ca este posibil , daca in ulimele doua luni de sarcina realizati venituri in tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voi beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? ContSters244341 ContSters244341 Buna ziua m-am angajat si eu de doua luni si acum am aflat ca sunt gravidabeneficiez si eu de prenatal ?Daca nu beneficiez cum fac pot sa ma intorc la servici ... (vezi toată discuția)
Buna seara. sunt însărcinată și momentan lucrez in uk, dar ... SimoAdri SimoAdri Buna seara. Sunt însărcinată și momentan lucrez in UK, dar doresc sa ma retrag in romania de tot când voi avea 4 luni de sarcina cu ideea de a ma angaja ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate Marria100 Marria100 Buna ziua! Eu am muncit in anglia un an de zile timp in care am ramas insarcinata si am plecat in romania sa ma angajez in ultimele doua luni de sarcina (ca ... (vezi toată discuția)