avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Concediu maternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Concediu maternitate

Buna ziua! Eu am muncit in anglia un an de zile timp in care am ramas insarcinata si am plecat in romania sa ma angajez in ultimele doua luni de sarcina (ca lucram de acasa)...am revenit in uk ca sa nasc ..
si acuma ma intreb daca pot aplica pentru concediul de materniatate in romania?? Ca eu practic ultimele doua luni le.am lucrat in ro!

Alte discuții în legătură

Maternitate Alex_alin Alex_alin Buna ziua. Lucrez de 4 ani in Anglia, sunt insarcinata in 7 luni Si m am hotarat sa ma intorc Acasa inainte sa nasc pentru ca Nu am incredere in Medicii de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil job in strainatate Iandreeam Iandreeam Buna ziua! Exista urmatoarea situatie la care as avea nevoie de un raspuns, va rog! Am lucrat in UK pentru o perioada de aproximativ 5 ani (pana in martie 2022 ... (vezi toată discuția)
Buna seara. sunt însărcinată și momentan lucrez in uk, dar ... SimoAdri SimoAdri Buna seara. Sunt însărcinată și momentan lucrez in UK, dar doresc sa ma retrag in romania de tot când voi avea 4 luni de sarcina cu ideea de a ma angaja ... (vezi toată discuția)