Dar intrebarea era, daca te poate obliga ?conform c) personal angajat pe alte funcții ale operatorului economic, instituției sau autorității publice locale care a constituit serviciul.
Sunt angajat cu alta functie decat pompier, sunt obligat sa fac parte din spsu conform codului muncii?
Sunt obligat ca si angajat in cadrul unui departament tehnic ca si tehnician, sa fac parte din cadrul echipe de Serviciu privat pt, situatii de urgente, poate angajatorul sa te oblige prin fisa postului? Poate sa te oblige chiar daca nu ai trecuta in fisa postului acest titlu sa faci parte din echipa SPSU?
Buna, Sunt anagajat cu norma intreaga si exista urmatoare situatie o cunostiinta (prieten) isi construieste casa cu firma etc. ideea e ca de comun acord am hotarat sa merg sa il ajut la construirea unui gard (sunt sudor) fara nici un fel de plata sau remumeratie, la prima privire ar parea ca lucru la negru( cunostiinta a mai fost vizitata de cei de la ITM recent) ce se poate face sa nu ajungem sa fim amendati de cei de la ITM? Daca lucrez in acelasi domeniu cu norma intreaga si imi platesc contributiile la stat si nu obtin nici un beneficiu monetar in aceasta situatie este considerata munca la negru? Multumesc anticipat.
Buna, vreau sa infintez o firma pt. executie instalatii electrice interioare joasa tensiune, sunt calificat ca si maistru electrician. Intrebarea este daca o pot sa o infintez si pot lucra fara sa fie vreun angajat autorizat ANRE sau firma sa fie autorizata ANRE, Multumesc.
Buna,Locuiesc in Timisoara intr-o zona de case, in jurul proprietatii mele pe o suprafata de doua hectare se va dezvolta un ansamblu imobiliar cu blocuri de 8 etaje iar chiar langa proprietatea mea fiind delimitat doar de un gard este prevazut un parc public de 1400 mp,, exista vreo distanta minima intre proprietatea mea si acest parc sau pot sa il construiasca langa proprietatea fiind delimitat doar de gard? A doua problema este aceste blocuri de 8 etaje vor venii la o distanta de 20 m de gardul meu respectiv este o distanta legala sau pot sa fac ceva?Multumesc anticipat.