avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezvoltare ansamblu imobiliar in zona de case
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezvoltare ansamblu imobiliar in zona de case

Buna,Locuiesc in Timisoara intr-o zona de case, in jurul proprietatii mele pe o suprafata de doua hectare se va dezvolta un ansamblu imobiliar cu blocuri de 8 etaje iar chiar langa proprietatea mea fiind delimitat doar de un gard este prevazut un parc public de 1400 mp,, exista vreo distanta minima intre proprietatea mea si acest parc sau pot sa il construiasca langa proprietatea fiind delimitat doar de gard? A doua problema este aceste blocuri de 8 etaje vor venii la o distanta de 20 m de gardul meu respectiv este o distanta legala sau pot sa fac ceva?Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 07:05, 25 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din punct de vedere al Codului civil distanta este in regula, insa este important ce se prevede prin planul de urbanism, aspect specific pentru fiecare zona in parte, de la caz la caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte mai pot ataca in instanta in vederea blocarii unui complex rezidential? ciolpi ciolpi Pe scurt. In vara anului 2007 primarul Bucurestiului s-a trezit sa improprietareasca o anumita doamna cu o suprafata de teren de app 7000 mp aflata intre 2 ... (vezi toată discuția)
Limită construcție casă. e legal ca vecinul să aibă 3-4 geamuri cu vedere în curtea mea? laurentiuu laurentiuu Am cumparat un teren pe care vreau sa construiesc o casa. Casa vecinului este la aprox 1m fata de gardul ce ne desparte si are pe partea cu mine 3-4 geamuri. ... (vezi toată discuția)
Construcție bloc lângă casă. ce condiții trebuie să se respecte? Îmi va fi umbrită aproape toată proprietatea alex.anca alex.anca buna ziua. Stau la casa in Suceava in zona de case. Acum aproximativ un an un dezvoltator imobiliar mi-a cerut aprobarea constructiei unui bloc P+2+M pe ... (vezi toată discuția)