avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Activitate Iulia Feher

Activitate Iulia Feher

Bună seara, am o întrebare legata de incompatibilitatea unui viceprimar.
Aceasta persoana este titulara unei întreprinderi individuale și are în curs un proiect cu fonduri europene. Ce poate sa facă în acest caz, sa renunțe la II pentru a nu fi incompatibil, sa își treacă tot pe persoana fizica sau poate sa transforme în IF acest II și ulterior sa iasă din aceasta?
Răspuns la discuția Greseala înregistrare în Spv
Va multumesc pentru răspunsuri!
Răspuns la discuția Greseala înregistrare în Spv
Am văzut ce este pe site dar nu gasesc nimic legat de ce am întrebat eu. Eu am deja contul facut dar am pierdut acel număr de înregistrare necesar pentru Anaf.
Buna seara, am facut o greseala in momentul înregistrării în SPV,nu am tinut cont ca e nevoie de acel număr de înregistrare care se da , adică nu am citit ca e nevoie pentru a te duce la Anaf cu el si acum nu stiu daca mai pot sa il aflu de undeva. Am cautat sa vad dar nu stiu unde as putea sa il gasesc. Ce e de facut, daca șterg contul mai pot sa fac unul nou tot pentru aceeași persoană fizică și sa primesc un alt număr de înregistrare?Multumesc pentru răspunsuri!

Răspuns la discuția Evidenta la Pfa
Va multumesc pentru răspunsuri!
Răspuns la discuția Evidenta la Pfa
Jurnalul de vânzări si cumpărări este necesar? Va multumesc pentru răspunsuri!
Discuție Evidenta la Pfa
Buna, pentru persoanele care isi tin evidenta cu documente tipizate la Pfa neplatitor de tva, domeniu de activitate comerț cu amănuntul, ma intereseaza ce documente sunt obligatorii a fi completate.