Buna ziua
De la finante am aflat ca declaratiile de impunere anuala nu mai vin cu posta acasa. Trebuiesc accesata individual pe site-ul ministerului de finante.
Din pacate, nu am gasit unde si cum trebuie procedat. Ma puteti ajuta?
Va multumesc anticipat
Corina Curta
Buna ziua,
va rog mult sa ma ajutati intr-o problema pe care o intampin.
am un apartament proprietate personala inchiriat cu contractunei firme. am mai derulat activitati cu firma respectiva, si din buna-credinta, nu am cerut in mod explcit, prin contract, o cheie a acelui apartament.
acum, relatiile s-au inrautatit si nu am nici o cheie de intrare in spatiul proprietate personala.
firma isi incheie contractul la 31 dec 2009, si toate solicitarile mele de a-mi pune la dispozitie o cheie au ramas fara rezultat. ce ma sfatuiti sa fac? cum pot sa obtin legal o cheie a acestei proprietati?
cu multe multumiri
corina curta
Buna ziua, va multumesc de raspuns. Problema mea este ca procura a fost redactata in State, eu doar am semnat-o si nu am intrat in contact direct cu acel notar. Mai departe, unde au fost depuse aceste procuri in USA, iarasi nu stiu. Din acest motiv aveam nevoie de sfattul dvs.
Buna ziua, am o intrebare. Sunt actionar la o firma care isi desfasoara activitatea in USA, statul Maryland. Am semnat o procura de reprezentare in favoarea administratorului societatii. As vrea sa o revoc, dar nu cunosc modalitatea in care as putea sa fac acest lucru. Ma puteti ajuta? Unde se redacteaza procura, cine trebuie informat (alaturi de administrator) de aceasta revocare? Va multumesc anticipat.