avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... apartament inchiriat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

apartament inchiriat

Buna ziua,
va rog mult sa ma ajutati intr-o problema pe care o intampin.
am un apartament proprietate personala inchiriat cu contractunei firme. am mai derulat activitati cu firma respectiva, si din buna-credinta, nu am cerut in mod explcit, prin contract, o cheie a acelui apartament.
acum, relatiile s-au inrautatit si nu am nici o cheie de intrare in spatiul proprietate personala.
firma isi incheie contractul la 31 dec 2009, si toate solicitarile mele de a-mi pune la dispozitie o cheie au ramas fara rezultat. ce ma sfatuiti sa fac? cum pot sa obtin legal o cheie a acestei proprietati?
cu multe multumiri
corina curta
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 00:31, 11 Iulie 2009
Buna seara !
Aveti la indemana o actiune de evacuare la sfarsitul perioadei contractuale sau :) puteti ca impreuna cu cativa martori la terminarea contractului sa schimbati usa apoi sa le depozitati bunuriule daca mai exista intr-un depozit, cu dovada.
Buna seara,
va multumesc mult de sfat.
inainte de sf perioadei de inchiriere nu pot face nimic?
cu stima
corina curta
Pana implinirea termenului suspensiv, sunteti tinut de obligatiile contractuale.
Trebuie sa respectati conditiile contractuale, inclusiv termenul de inchiriere.
Daca chiriasul nu respecta conditiile contractuale puteti solicita rezilierea contractului....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere oanabutuc oanabutuc Buna ziua, ma numesc Oana si as avea nevoie de cateva informatii deoarece nu am reusit sa gasesc pe net o lamurire clara, iar sa angajez un avocat nu-mi ... (vezi toată discuția)
Pot evacua o firma in insolventa din apartamentul meu daca i-a expirat contractul de inchiriere ? VLADTANASIE VLADTANASIE Buna ziua, Am un apartament inchiriat unei firme care a intrat in insolventa la ceva timp dupa inchirierea apartamentului. Contractul a expirat la sf. lunii ... (vezi toată discuția)
Chiriasul are dreptul sa-si faca un contract de cablutv fara acordul proprietarului? madoiclimber madoiclimber Buna ziua. Am o intrebare legata de dreptul unui chirias de a-si face un contract de utilitati/servicii in nume propriu, la adresa inchiriata, fara un acord al ... (vezi toată discuția)