avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale anulare procura reprezentare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

anulare procura reprezentare societate

Buna ziua, am o intrebare. Sunt actionar la o firma care isi desfasoara activitatea in USA, statul Maryland. Am semnat o procura de reprezentare in favoarea administratorului societatii. As vrea sa o revoc, dar nu cunosc modalitatea in care as putea sa fac acest lucru. Ma puteti ajuta? Unde se redacteaza procura, cine trebuie informat (alaturi de administrator) de aceasta revocare? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ccurta , utilizator 10:46, 1 Mai 2009
Va prezentati la acelaSI notar unde ati intocmit procura de reprezentare si il informati ca doriti revocarea acelui act. Notarul va lua act de dorinta dvs. si va redacta un nou inscris pe care il veti trimite apoi la toate institutiile unde a fost depusa procura initiala, pentru ca si acestea sa fie informate de decizia dvs.
Ultima modificare: Vineri, 1 Mai 2009
Doinita Stingaciu, Avocat
Buna ziua, va multumesc de raspuns. Problema mea este ca procura a fost redactata in State, eu doar am semnat-o si nu am intrat in contact direct cu acel notar. Mai departe, unde au fost depuse aceste procuri in USA, iarasi nu stiu. Din acest motiv aveam nevoie de sfattul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectarea unei procuri cu legalizare de semnatura susana.magyari susana.magyari cine trebuie sa modifice sau sa corecteze continutul unei procuri simple care va fi legalizata de notar prin legalizare de semnatura? eu cel care am scris ... (vezi toată discuția)
Procura! Val1977 Val1977 Buna ziua, Vreau sa cedez actiunile unei societati comerciale in care suntem 2 actionari catre o alta persoana din afara societatii respective. Am fost la ... (vezi toată discuția)
Probleme actionari srl mirelaard mirelaard Detin unSRL in care eu am 50% actiuni si alta persoana cealalta jumatate. Cealalta persoana are si titlul de administrator. Deoarece isi desfasoara activitatea ... (vezi toată discuția)