Buna ziua, am o intrebare. Sunt actionar la o firma care isi desfasoara activitatea in USA, statul Maryland. Am semnat o procura de reprezentare in favoarea administratorului societatii. As vrea sa o revoc, dar nu cunosc modalitatea in care as putea sa fac acest lucru. Ma puteti ajuta? Unde se redacteaza procura, cine trebuie informat (alaturi de administrator) de aceasta revocare? Va multumesc anticipat.
Va prezentati la acelaSI notar unde ati intocmit procura de reprezentare si il informati ca doriti revocarea acelui act. Notarul va lua act de dorinta dvs. si va redacta un nou inscris pe care il veti trimite apoi la toate institutiile unde a fost depusa procura initiala, pentru ca si acestea sa fie informate de decizia dvs.
Buna ziua, va multumesc de raspuns. Problema mea este ca procura a fost redactata in State, eu doar am semnat-o si nu am intrat in contact direct cu acel notar. Mai departe, unde au fost depuse aceste procuri in USA, iarasi nu stiu. Din acest motiv aveam nevoie de sfattul dvs.
Procura!
Val1977
Buna ziua,
Vreau sa cedez actiunile unei societati comerciale in care suntem 2 actionari catre o alta persoana din afara societatii respective. Am fost la ... (vezi toată discuția)