avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... declaratie de impunere anuala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

declaratie de impunere anuala

Buna ziua
De la finante am aflat ca declaratiile de impunere anuala nu mai vin cu posta acasa. Trebuiesc accesata individual pe site-ul ministerului de finante.
Din pacate, nu am gasit unde si cum trebuie procedat. Ma puteti ajuta?
Va multumesc anticipat
Corina Curta
Cel mai recent răspuns: Calin Bejinar , Practician in insolventa 15:24, 18 Septembrie 2010
conform Cod fiscal

ART. 84

Stabilirea impozitului pe venitul net anual impozabil şi termenul de plată

(1) Impozitul pe venitul net anual impozabil/câştigul net anual impozabil datorat este calculat de contribuabil, pe baza declaraţiei de impunere, prin aplicarea cotei de 16% asupra venitului net anual impozabil/câştigului net anual impozabil din anul fiscal.

(11) Data de 25 mai inclusiv a fiecărui an fiscal se constituie atât termen de declarare, cât şi termen de plată a impozitului pe venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot inceta contractul de inchiriere... indii indii Daca inchiriez apartamentul meu proprietate personala unei alte persoane pe o perioada de 17 ani si Finantele imi emit decizia de plati anticipate pentru anul ... (vezi toată discuția)
Ce venituri se declara? corinana corinana Buna ziua. Am si eu o intrebare. In anul fiscal 2009 am realizat mai multe tipuri de venituri si nu sunt sigur care dintre ele trebuie trecute in declaratia de ... (vezi toată discuția)
Ce impozite si taxe trebuie sa platesc marius_wiz marius_wiz ce impozite si taxe trebuie sa platesc daca am cumparat in 10 ianuarie 2010 unitati de fond la BT maxim sa zicem in valoare de 1000 RON si maine vreu sa le vad ... (vezi toată discuția)