avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Activitate clarificare

Activitate clarificare

Bună ziua, având in vedere ca în săptămâna 25 de sarcina mi se termina concediul de risc maternal , când pot ieși în prenatal considerând data probabila a nașterii 23 septembrie? Mulțumesc anticipat
Buna ziua,
Ma puteti indruma va rog pentru a sti carei institutii trebuie sa ma adresez in privinta acordarea pensiilor aferente perioadei lucrate in Israel? In Romania sunt pensionata anticipat , dar perioada lucrata in Israel nu mi-a fost recunoscuta si mi s-a spus sa ma adresez direct institutiilor din Israel fara sa imi spune concret ce trebuie sa fac.
Mentionez ca am singura dovada fiind pasaportul unde se vad perioadele in care am lucrat, avand viza de munca
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Pensie din Israel
Buna ziua, imi puteti va rog spune daca ati reustit sa obtineti recunoasterea peroadei lucrate in Israel ? Doresc sa fac aceleasi demersuri si nu stiu incotro sa o apuc . Multumesc anticipat

mirelavalcu a scris:

Buna ziua,
Va rog, Romania are conventie cu Israelul in ceea ce priveste acordarea pensiilor aferente perioadei lucrate in Israel?
Mentionez ca am lucrat timp de 5 ani si 7 luni, angajata de o firma din Romania care nu mai exista, in colaborare cu cea israeliana, cre exista. Singura dovada fiind pasaportul unde se vad perioadele in care am lucrat, avand viza de munca B1.
Va multumesc anticipat!
Cu stima,Mirela

Răspuns la discuția Acord pensii Romania - Israel
buna ziua, imi puteti va rog spune daca s-a rezolvat cumva cazul tatalui dvoastra ?
Multumesc anticipat

Colombina29 a scris:

Nu inteleg,am semnat ca stat un acord pe subiectul asigurarilor sociale sau nu?Si tatal meu a lucrat multi ani in Israel si acum nu beneficiaza de anii lucrati in Israel.Are cineva idee cum rezolvam aceasta problema?