avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal

Bună ziua, având in vedere ca în săptămâna 25 de sarcina mi se termina concediul de risc maternal , când pot ieși în prenatal considerând data probabila a nașterii 23 septembrie? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:23, 16 Mai 2019
Buna ziua!
Daca acest concediu nu va depasi 84 de zile, dar. trebuie sa va ramana obligatoriu minim 42 de zile de concediu postnatal...
Puteti intra in concediu medical prenatal cu 63 de zile inainte de data previzibila a nasterii, dar nu mai devreme de a 84-a zi anterioara acestei date.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Risc maternal Marynet Marynet Buna ziua.Daca avem urmatoarele date :colega insarcinata 12 saptamani sarcina si medicul specialist i -a recomandat risc maternal, de cand poate intra in ... (vezi toată discuția)
concediul de maternitate hoinarunicoleta hoinarunicoleta buna ziua,de cand pot beneficia de concediu de matrenitate si ca ar trebui sa fac ca sa il obtin ,avand in vedere faptul ca sunt insarcinta in 12 saptamani si ... (vezi toată discuția)
Risc maternal Fely39 Fely39 Buna seara!Lucrez din data de 23.05.2014.Sant insarcinata in 26 saptamani si sunt in risc maternal.Riscul maternal se termina in data de 03.03.2015.Pot sa-mi ... (vezi toată discuția)