avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Activitate vmn58

Activitate vmn58

Pensionaru anticipat fara penalizare posesor Autorizare ANRE, , Electrician autorizat gradul 2, poate desfasura activitati in domeniu?
La parteru blocului in care locuesc are sediu Asociatia de locatari din care face parte si blocul nostrum in baza unui contract de chire modica, dar folosesc energie electrica atit pentru iluminat birou,incalzire electrica pina se da drumul la incalzirea centralizata,iluminat casa scari la acces locatari asociatie pentru plati,info. etc., plus ca au instalat chiuveta apa rece si calda ,wc. pentru personal asociatiei vreo 4 femei serviciu plus comitetu. Intrebare exista vreo dispozitie de participare la celtuieli commune?
Răspuns la discuția Grupe de munca
Multumesc pentru raspuns dar e vorba de Ordinul 125 din 1990 anexa 2 pct.32 Standurile de probe pentru locomotive.....motoare si masini electrice este ceia ce ma intereseaza eu nefiind de specialitate.
Multumesc anticipat pentru promtitudinea de care dati dovada.
Discuție Grupe de munca
Anexa 2- Grupa 2a de munca, Lista locurilor de munca, activitatilor si categoriilor profesionale stabilita conform art.2 din Decret lege 68/1990, pct.32 mai e in vigoare?
Răspuns la discuția pensionare
Multumesc pentru raspuns, dar am omis sa mentionez ca dupa preaviz beneficiez si de plati compensatorii, e vreo problema? daca pensionarea e anticipata?
Discuție pensionare
in perioada de preaviz ,pot depune dosar de pensionare anticipata? sau la terminarea perioadei de preaviz?
Dupa 2a actiuni in judecata de obtinere a grupei a2a de munca inainte de anul 2001, grupa obtinuta in instanta de absolut toti colegii mei de munca, din prima sau a2a actiune, intreb: ce se mai poate face? asta pentru ca la a2a actiune, solutia a fost : Respinge cererea. Admite exceptia autoritatii de lucru judecat. DAR pentru ceilalti care au cistigat a2a oara nu a fost exceptia autoritati de lucru judecat?
Discuție spor fidelitate
Daca la 39 ani vechime in aceiasi unitate pleci pentru 9 luni la alta societate dupa care revii la prima societate la implinirea a 40 ani la prima societate mai beneficiezi de spor de fidelitate conform ccm?