Imi intra foarte mult fum in casa din pacate. Fumeaza foarte des. Fumeaza pe geamul de la bucatarie, nu pe balcon. Eu am incercat sa discut si chiar mi-ar fi placut sa fumeze pe balcon, probabil ca daca ar fuma pe balcon as putea deschide si eu un geam.
Va multumesc mult pentru acest raspuns. Inteleg ca este dificil, Poate in viitor daca se mai schimba legile. Eu as fi vrut doar sa facem cumva, sa montez ceva astfel incat sa nu ajunga fumul la mine in casa.
Am incercat sa vorbesc cu ei deja de cateva ori si raspunsul este: "Suntem fumatori. Fumam cand vrem". De cativa ani de zile eu stau cu geamurile inchise vara ca sa nu intre fumul, deci nu am daune asupra sanatatii. Ultima data am mers la ei cu gandul sa ii intreb de programul de dupa-masa, in sensul ca poate lipsesc totusi cateva ore si as putea aerisi atunci, dar nici nu am apucat sa intreb ca m-au expediat repede.
Acum vorbim despre fumatul pasiv; si el face rau sanatatii! Uitati-va mai bine la titlul postarii, va rog!
Iar despre restul pe care le mentionati (droguri alcool, jocuri de noroc) acestea sunt alegeri ale celor care le practica. Tine de ei insisi sa faca o schimbare si sa caute ajutor!
Problema este ca nu vreau sa stau toata ziua cu geamurile inchise vara, totusi am nevoie sa si aerisesc si nu imi convine aceasta situatie pentru ca la mine intra fumul ca si cum as fuma eu in casa. Ei sunt tot timpul acasa de la pranz pana la ora 1 noaptea nu am nici o sansa sa nu fie acasa. Se fumeaza constant. Nu pot lasa 10 minute geamurile deschise.
Chiar nu se poate face nimic in cazul acesta? sa fie obligat sa isi instaleze o prelata daca sta la un etaj inferior? Se permite ca vecinii sa fumeze si noua sa ne intre fumul in casa? nu s-a schimbat nici o lege in acest sens? tocmai am vazut ca este o petitie in acest sens la campaniamea.declic Stop fumatului pe geamul apartamentului si pe balcon! Aer curat la bloc!
Sigur, i-am anuntat de la bun inceput. S-a rezolvat, in final au spus ca a fost o greseala de inregistrare. Totusi eu m-am stresat vreo doua saptamani pentru ca nu stiam ce sa mai cred.
Am observat ca datele personale mi-au fost folosite pentru obtinerea unor servicii medicale fara stirea si acordul meu.
Unde se depun sesizari/reclamatii in astfel de cazuri?
Am depus initial o sesizare online la ANPC, nu am primit raspuns inca. Cand am depus sesizarea eram doar uimita si nu mi-am dat seama ca acesta e de fapt un furt de identitate. Speram ca este mai mult o greseala.
Puteti sa-mi recomandati un avocat in Cluj-Napoca?
Multumesc pentru raspuns. Este adevarat ca din clipa in care a aflat ca copilul nu este al lui (rezultatul testului adn) are la dispozitie 3 ani ca sa apeleze la instanta pentru tagada paternitatii? El este confuz momentan, este atasat de copil si ii este f greu sa ia o decizie.
Un barbat divortat la notar care plateste pensie alimentara pentru 2 copii (ambii nascuti in timpul casatoriei) poate initia actiunea de tagada paternitatii sau contestarea recunoasterii paternitatii (nu am inteles care e diferenta intre cele doua) in conditiile in care si-a facut la privat test de paternitate adn si unul dintre copii nu este al lui?
Poate sa mearga in tribunal si sa anuleze actul semnat de el si fosta sotie la notar prin care s-a stabilit valoarea pensiei alimentare pentru 2 copii si programul de vizita? Iar instanta sa decida pensie alimentara si program de vizita doar pentru copilul lui?
Baietelul care nu este al lui are 5 anisori, iar divortul s-a produs cand acest copil avea 3 ani, deci tatal plateste pensie alimentara de 2 ani de zile pentru ambii copii.
Exista probabilitatea ca un astfel de test sa fie gresit daca reclama este ca testul este conform cu realitatea in proportie de 99.9%? A patit cineva sa mearga apoi la institutul de medicina legala si sa aiba alt rezultat decat la un test adn privat?