avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... furt de identitate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

furt de identitate

Am observat ca datele personale mi-au fost folosite pentru obtinerea unor servicii medicale fara stirea si acordul meu.
Unde se depun sesizari/reclamatii in astfel de cazuri?

Am depus initial o sesizare online la ANPC, nu am primit raspuns inca. Cand am depus sesizarea eram doar uimita si nu mi-am dat seama ca acesta e de fapt un furt de identitate. Speram ca este mai mult o greseala.

Puteti sa-mi recomandati un avocat in Cluj-Napoca?

Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Octombrie 2023
Gabi_35, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:03, 9 Noiembrie 2023
ati incercat sa solicitati o explicatie institutiei medicale?
Sigur, i-am anuntat de la bun inceput. S-a rezolvat, in final au spus ca a fost o greseala de inregistrare. Totusi eu m-am stresat vreo doua saptamani pentru ca nu stiam ce sa mai cred.
Sesizari pe aceasta tema se depun la www.dataprotection.ro. nu cred ca protectia consumatorului se ocupa de astfel de probleme. Conteaza si cat de mult vreti sa-i pedepsiti, fiindca de castigat nu aveti cine stie ce. Pentruavocati clujeni consultati tabloul baroului local

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesor de matematica preda cu pumni si injuraturi gabrela37 gabrela37 la stirile de la toate televiziunile arata cum un profesur bate un elev, acel elev este copilul meu si am ramas uimita sa vad asta la stiri. A venit politia la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil laviniablaga laviniablaga Buna ziua!Am o rugaminte, de fapt o problema. Am un copil de 10 luni, si dosarul meu de indemnizatie de crestere a copilului l-am depus la Primaria Cluj ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca angelamanuela angelamanuela in 2006 eu cu sotul ,am facut un imprumut in banca,am fost corecti,ne-am achitat la timp ratele,in 2008 primeste acasa un card cu o suma pe ea ,si alt cont in ... (vezi toată discuția)