Imobilul are 120 apt. din care numai 16 apt. din constructie, nu au logii (vedere spre Sala Omnia). Reabilitarea energetica a dus la inchiderea logiilor cu geamuri termopan si parapetii izolati cu polistiren de 10cm. Multi proprietari au profitat: si-au desfiintat ferestrele si usile de lemn dintre camere si logii. Consumul de gaze a crescut. Fiind majoritari acesti proprietari refuza montarea robinetilor termostatici si masurarea consumurilor cu repartitoare de cost. Ce putem face sa reducem consumul de gaze si implicit reducerea emisiilor de CO2 si al facturilor. Va multumim anticipat pentru intelegere si sprijin
Nu punem problema suprafetei utile ci a suprafetei incalzite a logiilor inchise in urma reabilitarii energetice a imobilului.
Fara niciun aviz, majoritatea proprietarilor si-au desfiintat geamurile si usile din tamplarie de lemn iar logiile sunt acum incalzite. Membri asociatiei refuza montarea robinetilor termostatici si a REPARTITOARELOR DE COST. Comparativ cu situatia anterioara consumul de gaz a crescut.
Care este temeiul legal de a incasa costul caldurii pentru logiile inchise la exterior cu geamuri termopan si parapetul izolat cu polistiren in urma reabilitarii energetice a imobilului din Bd. Nicolae Balcescu 23A?
Va multumesc anticipat
Tocmai asta este:in 2009 cand s-a semnat Contractul de Inchiriere ne-au cerut expres deschiderea al 2 lea cont la RB au considerat suficient sa-si faca o copie dupa PV din Registrul AG din 2008 care confirma cine era presedintele asoc. cu drept de semnatura (in fapt, acelasi din 2004). Acum cand trebuie aplicata L196/28.09.18 ne solicita telef.. Certificat. de grefa. Va multumim pt. sprijinul dvs. si speram sa revina si sa accepte conformarea cu cerinta L196/18.
Ieri am fost la RB cu dl. Presed. si le-am spus ca ne pare rau dar trebuie sa inchidem contul cf.. preved. Art. 20(1) a noii legi a Asoc. de Propr.L196/28.09.a.c. Sefa a inteles si ni s-a imanat OP (ordinul de plata) in vederea transfer. banilor de la RB la AB; am revenit la RB cu OP si mi-au spus ca asteapta ok transferulu;i peste 3h mi s-a comunicat telef:. juridic solicita Certif de grefa;
Urmare a sfatului dvs. am contactat RB cerand temeiul legal.
Luni, vom reveni in scris cu t. obs. dvs. si o vom inregistra iesire./intrare la RB. Multumim mult
ps CEx si presed sunt alesi la AG, din 2 in 2 ani. Cum prezenta e scazuta unii sunt realesi. Funny but that"s true! Weekend placut !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Multumim pt. promptitudinea dvs. Depart. Juridic al Bancii Raiffeisen ne solicita acest certificat. Initial, salariata bancii ne-a dat sa completam o dispozitie de plata pt. trasferul banilor de la Raiffaisen la Alpha Bank. Presupun ca doresc sa ne forteze sa renuntam la contul Alpha Bank in favoarea mentinerii contului la Raiffeisen desi acest lucru nu e dorit de Asoc. din motive morale si financiare: proprietarii cunosc contul Asoc. de Proprietari ca fiind cel de la Alpha Bank si deci fac plati online sau depuneri in numerar la caseriile Alpha Bank in contul Asoc..
Facturile Asoc. de Propr. (lucru stiut si de Raifeissen pt. ca si lor le trimitem lunar cota-parte din cheltuieliile de intretinere) + chitantierele de incasari de la proprietari indica contul Alpha Bank.
ps Salariata bancii va face o revenire la Juridic pt. a afla daca este suficienta copie a PV al AG din 2004 cand a fost ales si ulterior reales actualul presedinte.
Suntem o Asoc. de Propr. constituita in 2002 avand cont la Alpha Bank. Actualul presedinte este ales din 2004. In 2009, Asociatia a incheiat un Contract de Inchiriere cu Raiffeisen Bank. Aceasta ne-a obligat sa ne deschidem al 2-lea cont pt. a ne vira chiria lunara. Precizam ca facturile Asociatiei pentru incasarea utilitatilor furnizate agentilor economici, inclusiv Sucursalei Raiffeisen, contin contul asociatiei deschis la Alpha Bank. Cf. Legii 196/28.09.a.c. (Art.20 alin 1) trebuie sa avem in singur cont. Este legal ca pentru a inchide contul la Raiffeisen, sa depunem Certificat de grefa asa cum ni se solicita? Va multumim anticipat.