avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intr-un imobil reabilitat energetic proprietarii care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intr-un imobil reabilitat energetic proprietarii care si-au scos ...

Intr-un imobil reabilitat energetic proprietarii care si-au scos usile de acces spre logii platesc sau nu costul incalzirii?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:28, 24 Octombrie 2024
Mai aveti intrebari? Mentineti topicul initial N. Balcescu !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este temeiul legal de a incasa costul caldurii pentru logiile ... Asociatia de Proprietari N. Balcescu Asociatia de Proprietari N. Balcescu Care este temeiul legal de a incasa costul caldurii pentru logiile inchise la exterior cu geamuri termopan si parapetul izolat cu polistiren in urma ... (vezi toată discuția)
Imobilul are 120 apt. din care numai 16 apt. din constructie, ... Asociatia de Proprietari N. Balcescu Asociatia de Proprietari N. Balcescu Imobilul are 120 apt. din care numai 16 apt. din constructie, nu au logii (vedere spre Sala Omnia). Reabilitarea energetica a dus la inchiderea logiilor cu ... (vezi toată discuția)
Destinatie logii cum se poate deduce care este destinația logiilor ... Albero Albero Destinatie logii Cum se poate deduce care este destinația logiilor comune situate pe palierul fiecărui etaj al imobilului prevazute cu ușa și fereastra ... (vezi toată discuția)