avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Destinatie logii Cum se poate deduce care este ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Destinatie logii Cum se poate deduce care este destinația logiilor ...

Destinatie logii Cum se poate deduce care este destinația logiilor comune situate pe palierul fiecărui etaj al imobilului prevazute cu ușa și fereastra pentru accesul din interior?
Cel mai recent răspuns: Albero , utilizator 14:30, 17 Decembrie 2021
Daca sunt logii comune,atunci reprezinta parte comuna condominiu accesibila tuturor proprietarilor de pe scara.imobil
Aceste spatii comune accesibile tuturor proprietarilor pentru ce utilizare(destinație) au fost construite cum se poate afla? La reabilitarea termica au fost inchise cu ferestre termopan la exterior. Au o supr.de cca 5x1,.30m.
Întrebarea mea se ridica de la faptul ca în legea 196 din 2018 la art. 43, art. 44 se face vorbire despre destinația de folosință comuna pentru părțile comune. Cu putem afla care este'destinatia acelor balcoane sau logii la blocurile p+4, la cele 4 etaje?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. Într-un imobil cu 8 etaje s-au înlocuit ușile ... Maria Rus Maria Rus Bună ziua. Într-un imobil cu 8 etaje s-au înlocuit ușile vechi, cu uși termopan. Proprietarii de la fiecare etaj/palier au deținut câte o cheie de ... (vezi toată discuția)
Folosinta balcon de pa casa scarii rusu dana rusu dana Buna ziua!Locuiesc intr un bloc de 4 etaje cu cate 3 apartamente pe palier. Apartamentele de la parter nu au balcoane dar o incapere la et.4 cu destinatia de ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon cu termopan spartacus2012 spartacus2012 Buna seara.As dori sa inchid jumatate din balconul apartamentului meu cu geam de tip termopan.Am nevoie de autorizatie de construire de la primarie ? Va rog ... (vezi toată discuția)