Buna dimineata as avea si eu o intrebare copilul meu a fost diagnosticat cu TSA si a implinit de 3 luni 2 anisori,eu nu mai am indemnizatia de crestere copil, dupa obtinere certificat,acest concediu de crestere copil SE poate prelungi,in cazul copilului cu handicap? Mai vin ceva banuti din urma sau nu
Buna ziua cine stie cat timp dureaza pana SE elibereaza UN certificat de handicap si dupa cat timp intra banii in cont si daca intra din urma Ms frumos
Buna seara am si eu o intrebare daca bunicii amandoi sunt decedati,casa a fost cumparata de ei,succesiunea nu este facuta dupa nici unul mama mea(fiica lor)imi zice CA EU nu am nici UN drept la casa CA ea e unica mostenitoare si ma poate scoate afara din casa cand vrea ea(EU fiind nepoata buniciilor)ea nu a contribuit cu nimic la casa EU am facut acoperis ul cu credit luat din banca si platesc si in ziua de azi,am investit,in casa,mama mea nu a investit nimic,doar ma ameninta CA e casa ei(desi nu a cumparat o ea)si CA daca nu FAC CE zice ea NE scoate afara din imobil(EU am si copil minor bebe) nu am unde SA ma duc CE SA FAC,am dreptul sau nu la o parte din casa daca FAC succesiunea EU fiind nepoata bunicilor decedati?sau mosteneste ea tot?multumesc frumos ptr raspunsuri
Buna dimineata am si eu o intrebare CE se intampla dupa terminatea celor 2 ani de CCC daca persoana nu SE poate intoarce la munca si trebuie SA stea acasa cu copilul pana la 3 ani cand il poate da la gradinuta,mai prineste ceva daca nu are nici o sursa de venit,si este doar ea cu copilul?!?
Buna ziua am o intrebare este vreo lege sau ceva ptr tinerii casatoriti ptr prima de 15000 care au pana in 35 de ani?!?
Sau este o gluma unii zic CA e doar project de lege,altii CA e lege nu mai inteleg nimic.si Inca ceva daca SE dau acei Bani ambii soti trebe SA aibe pana in 35 de ani,daca unul are 35 de ani si celalalt e mai mic SE mai ofera,,prima,,say nu multumesc frumos astept raspuns