avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cat timp dureaza pana SE elibereaza UN certificat de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cat timp dureaza pana SE elibereaza UN certificat de handicap

Buna ziua cine stie cat timp dureaza pana SE elibereaza UN certificat de handicap si dupa cat timp intra banii in cont si daca intra din urma Ms frumos
Cel mai recent răspuns: Florian Cîrstinoiu , utilizator 12:05, 8 August 2022
În cît timp se poate emite certificatul de handicap pentru epilepsie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa imi deschid un pfa, de ce scutiri beneficiez? Andra5 Andra5 Buna ziua, Am epilepsie si doresc sa imi deschid un PFA, activitate masaj. Imi puteti spune va rog daca am unele scutiri de impozit sau taxe? Cu cine ar ... (vezi toată discuția)
Certificat constatator pentru ong? grunwald grunwald Banca unde am deschis contul Asociatiei Non Profit, mi-a solicitat, in al 13-lea ceas contul fiind deja operational, un document numit \'certificat constatator ... (vezi toată discuția)
Epilepsia anca7413 anca7413 cei ce au un certificat de handicap acentuat pot lucra fara sa-si piarda indemnizatia? cei cu epilepsie in ce domenii pot lucra? (vezi toată discuția)