avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dupa 2 ani de maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dupa 2 ani de maternal

Buna dimineata am si eu o intrebare CE se intampla dupa terminatea celor 2 ani de CCC daca persoana nu SE poate intoarce la munca si trebuie SA stea acasa cu copilul pana la 3 ani cand il poate da la gradinuta,mai prineste ceva daca nu are nici o sursa de venit,si este doar ea cu copilul?!?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:20, 18 Decembrie 2018
daca copilul nu prezinta handicap, nu poate obtine indemnizatie
Va primi numai alocatia de stat pentru copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

se continua automat somajul daca sotul renunta la luna de ccc? ceva acte mai trebuie depuse? melibabus melibabus [b]Sotul meu renunta la indemnizatia de ccc obligatorie. Eu fiind somera, trebuie sa depun ceva acte la AJOFM pentru a continua-mi somajul inceput inainte de a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie si alocatie cic pana la 3 ani mela2008 mela2008 Buna ziua. Am un baiat nascut in 25.01.2011 si am optat pt CIC de 2ani,in acelasi timp am beneficiat de o indemnizatie de 1200 lei si alocatie de 200 lei. Din ... (vezi toată discuția)
Sotul poate intra in concediu de crestere a copilului? Corina271 Corina271 In legatura cu intrebarea care am postato acum 1 zi daca sotul poate intra in concediu de crestere a copilului,mi-ati raspuns ca poate,iar eu vam specificat ca ... (vezi toată discuția)