avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Activitate lazar aurelia

Activitate lazar aurelia

Răspuns la discuția inventariere
buna
incearca pe google , si ti poti alege ce fel de formular vrei
multa bafta;)
buna ziua,
am nevoie de ajutorul celor care stiu si ma pot ajuta
lucrez into institutie de stat (invatamant)ca administrator,postul nu prevede studii superioare,insa eu am o facultate in domeniu (administratie publica),nu ma pot plati cu studii superioare decat prin transformarea postului ,insa e o adevarata istorie ca sa obtin acest lucru
insa,conform OUGnr 11 din 2006 si a OG nr 10 din 2008,care prevede ca persoanele cu studii superioare sa beneficieze de o crestere salariala de pana la 20% din salariul avut ,pana la aparitia acestui ordin
la inceperea anului scolar 2007- 2008, a ajuns o adresa in unitatile scolare prin care se cerea acest lucru,insa nu sa pus in aplicare in cazul postului meu, dealtfel nimeni nu mai era in situatia mea
ce credeti?
am sanse sa obtin macar acea marire de pana la 20%?
in speranta unui raspuns clar ,multumesc anticipat
Răspuns la discuția Avocati vs. Magistrati

buna ziua,
sant noua pe acest forum ,si as vrea sa va rog din tot sufletul,sa ma lamuriti si pe mine cu o problema foarte sensibila ,
lucrez ca administrator financiar de patrimoniu (administrator) intrun liceu ,iar postul nu prevede studii superioare
am acceptat aceasta situatie ,insa in timp am terminat facultatea de stiinte juridice si administrative,specializarea administratie publica , fiind licentiata in stiinte administrative
am destule piedici in ceea ce priveste transformarea postului din studii medii in post cu studii superioare
Conform Ordinului 4847 bis din 1 octombrie 2004 privind aprobarea metodologiei pentru utilizarea functiei didactice auxiliare de administrator financiar (patrimoniu) ce se utilizeaza ca functie didactica auxiliara in cadrul institutiilor si unitatilor de invatamant, a unitatilor conexe si a altor unitati subordonate MEdCT, pentru activitatile care cuprind atributii si sarcini cu specific financiar-contabil, normare, salarizare, investitii, aprovizionare si administrative, actualizate.
Avand in vedere OMEdCT nr. 220/2007 privind cresterile salariale ce se vor acorda in anul 2007, personalului din invatamant, sper sa gasesc o solutie.
Conform O.U.G nr.11/2007 art.5 prin care promovarea pers. didactic auxiliar care a absolvit studii de nivel superior in domeniul in care isi desfasoara activitatea se face prin transformarea postului pe care acesta este incadrat intr-un post de nivel superior. Absolventii invatamantului superior de lunga sau scurta durata, care la data trecerii pe functia corespunzatoare studiilor absolvite, erau incadrati pe functii cu nivel de studii inferior, specifice domeniului in care au absolvit studiile universitare, se incadreaza la gradul profesional corespunzator studiilor absolvite, la care se asigura o crestere de pana la 20% a salariului de baza avut
am postat tot materialul de care dispun,in speranta ca cineva in domeniu ,imi sugereaza si mie ce pasi sa fac pentru a mi fi recunoscute studiile si a fi platita corespunzator
incepand cu 1 februarie 2008 a aparut o alta ordonanta nr 10 a guvernului ,prin care se mentioneaza despre acea marire de pana la 20% dar eu nu stiu ce sa mai fac si ce sa mai cred
in speranta ca cineva ma aude si ma intelege ,astept un raspuns,multumind anticipat