avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Activitate Carla Caraman

Activitate Carla Caraman

Răspuns la discuția Execut are silita
Dar dacă ratele la banca ale fratelui sunt mai mari de jumătate din salariul net ,i se mai poate pune oprire pe salariu?

Company Advising a scris:

Imobilul este ipotecat in favoarea bancii. Nu va putea sa il valorifice nimeni. Fratele va avea poprire pe conturi sau pe salariu in cazul in care lucreaza, dar din moment ce imobilul este ipotecat nu vor putea obtine o eventuala executare pe el.

Si eu am fost in aceiasi situatie dar după terminarea casei am facut intambularea si ne-am trecut amândoi cu cote egale. Iar acum pe extazul de carte funciară suntem amândoi trecuți.
Discuție Carla
Buna ziua! De curând am fost dată în judecată de firma Y la care am lucrat până în 2013 ca director economia. În iunie 2012 am semnat un contract de vânzare marfa cu plata la termen cu firma X, care a intrat în insolventa in 2013. Au fost urmate toate procedurile legale până cand firma Y a cerut falimentul pe motiv că nu a fost respectat graficul de reorganizare. Cererea a fost respinsă. A fost refăcut planul de reorganizare si societatea Y a fost exclusă din acel plan. A fost făcut recurs dar bine inteles ca s_a respins. Acum societatea vrea sa recupereze paguba de la mine, considerând că sunt responsabilă de prejudiciul creat si ca nu mi_am exercitat mandatul cu prudență in interesul exclusiv al societatii. Au declanșat acțiunea in raspundere, conform art 155 din L 31/ 1990. Mai mentionez sa firma Y este SA. Ce șanse credeti ca am in acest proces?