nu sunt proprietati vecine, in sensul ca nu sunt ipite una de alta, deoarece intre ele se afla o a treia proprietate.
ideea este ca proprietatea noastra se afla ca capatul unui drum, iar proprietatea celui care blocheaza accesul se afla inaintea noastra. astfel, acesta din urma construind un gard, perpendicular pe drumul de acces (chiar pe mijlocul drumului) ne blocheaza accesul la proprietate.
buna ziua,
am urmatoarea situatie: s-a blocat accesul catre o parcela de teren care imi apartine, in fapt proprietarul parcelei vecine ridicand un gard care ne restrictioneaza accesul. a fost amendat si de primarie pentru a construit fara autorizatie, dar a refacut gardul. intrebare: ce actiune am la indemana pentru a-l opri si pentru a ma putea folosi de teren?
buna ziua,
ce trebuie sa fac ca sa modific, la ORC date ale asociatilor unei societati? e vorba de numarul de telefon al unuia dintre asociati, in aceasta speta.
ma poate ajuta cineva cu info privind latura obiectuva a infractiunii de alterare a integritatii datelor informatice?
ma intereseaza in special alin. 2 din art. 442 din CP: "Transferul neautorizat de date dintr-un sistem informatic se pedepseşte cu închisoare strictă de la 3 la 12 ani. "
multumesc
buna ziua,
ma poate ajuta cineva referitor la urmatoarea problema:
am o OUG de modificare a unei alte OUG. ordonanta de modificare nu a fost confirmata prin lege, ca si cea initiala. intrebarea mea este: mai este in vigoare cea de-a doua ordonanta? ori nu? si daca nu este in vgoare, care este baza legala?
multumesc