avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Activitate Crap

Activitate Crap

Am fost odata chemat la parchet ca martor si acuma sunt in calitate de suspect eu ,sefu meu si sefu de echipa,nu am stiut ca as putea sa imi iau si un avocat aparte de cel care il avem la firmă
Pot baga avocat si separat de cel de la fabrica
Din martor am devenit suspect intrun accident de munca mortal ar trebui sa imi angajez un avocat.PS:vezi este ca o persoana a apărat pe buton si a prins pe cealalta intre prese eu sunt maistru pe aceea echipa va multumesc
Mai trebui sa ma programe la rar pt verificare lumini
Nimeni am zis eu ca nu am mai trecut prin asa ceva si de la ce politie trebui sal ridic cea de la autostrada sau de la circulatie de unde aparțin
Nu pot sal ridic de la rar ca mi la luat pe autostrada
Buna ziua daca mi sa luat talonu auto pt lumini trebui sa ma duc in Rar pt verificare lumini sau ma verifica total la tot si de unde pot ridica talonu dupa aceea multumesc pt raspunsuri
Eu sunt sef la locul de munca si sa intamplat pe tura mea sa intamplat la o masinarie intre doua persoane una dintre persoane a prins o pe cealalta intre masina si a murit acum eu sunt chemat ca martor imi mai trebui avocat

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Vad ca sunteti foarte scump la cuvinte...
De principiu, ca sa intelegeti, daca sunteti martor pe o situatie de fapt, puteti merge fara avocat, daca sunteti martor banuit de savarsirea unei infractiunii, mergeti asistat de avocat.

Da accident de munca mortal

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Aveti idee despre ce este vorba?

Buna ziua daca am primit o citatie penală in care scrie subsemnatul ... martor in dosar nr.... imi mai trebui avocat .pt ca mai jos scrie ca inculpatu partea vatamata etc are deep la avocat multumesc pt raspuns