avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Activitate Tramandel

Activitate Tramandel

Răspuns la discuția Radiere Ipoteca,
Mulțumesc!

Cabinet de Avocat Baltă Adriana-Veronica a scris:

In contextul prezentat de dvs, puteti obtine radierea ipotecii prin actiune in instanță.

Bună seara,am rugămintea sa ma ajutați intr-o problema:
Mama mea a ipotecat apartamentul în 2007 pentru un credit luat de fratele meu de la IFN Tomis.Fratele meu a achitat datoria în 2014..Doar ca nu a radiat ipoteca.Acum apartamentul figurează ipotecat,la notar mi sa cerut pentru a putea fi înstrăinat Declaratie de radiere ipoteca ,care trebuie sa o dea IFN-ul.
Aceasta firma este radiata.
Cum putem face sa ridicam ipoteca.Care ar fi pașii de urmat.
Va mulțumesc !

Bună seara
Am închiriat un spațiu unde sunt 10 cabinete medicale.Un cabinet are contractul la enel,altul la gaz.
Cum pot plăti legal utilitățile ,ar trebui sa închei un contract sau pot sa îmi factureze în baza contractului meu de inchiriere direct ,mie sau proprietarului?
Mulțumesc
Discuție Intabulare
Bună seara,ma poate sfătui cineva ,va rog .. .
Am construit o casa în 2007 cu destinația "amenajare agricola".
Am obținut recepția lucrării.In 2008
am vrut sa o intabulez,dar am primit respingere.
Nu am mai făcut nici un demers în acest sens de atunci.
Ași putea beneficia de intabularea imobilului acum cu programul acesta gratuit care se desfășoară,indiferent de motivul respingerii?
Terenul pe care se afla construcția este intabulat.
Multumesc
Mulțumesc pentru răspuns.
O zi frumoasă!

Alexandrarares a scris:

Buna ziua!
Probabil evita din cauza costurilor.Oferiti-va dvs.sa suportati costurile integral si poate accepta.Daca nu,optiunea este o actiune in instanta.

Va mulțumesc frumos pentru răspuns,asa ma gândeam și eu ,o seara plăcută va doresc ...tuturor

gi-jane2 a scris:

Drept aveti daca sunteti proprietar dar nici vb ca vreo instanta sau politie nu o va putea obliga pe femeie sa va primeasca, asa ca cereti partajul locuintei.
Femeia, daca nu e fosta sotie, ci sotie supravietuitoare, are in plus si drept de abitatie viagera, adica drept sa stea singurica pana la un eventual partaj

Bună ziua,în urma succesiunii detinb35 la suta dintr un apartament care nu are cadastru și intabulare.
Cum pot face intabularea dacă fosta soție a tatălui decedat care deține apartamentul cu cota ei ,evita sa facem actele.
Au trecut 4 ani de la succesiune.
Mulțumesc anticipat..
Dacă doamna nu este deacord,eu cum pot totuși intra..

Dorin Voicilas a scris:

DA

Bună seara,dețin o cota parte dintr un apartament de trei camere,certificat de moștenire.
În acest apartament locuiește fosta soție a tatălui meu.
Am dreptul de a locui și eu acolo pana la vânzarea locuinței?
Mulțumesc