avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, în urma succesiunii detin 35% dintr-un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, în urma succesiunii detin 35% dintr-un apartament ...

Bună ziua,în urma succesiunii detinb35 la suta dintr un apartament care nu are cadastru și intabulare.
Cum pot face intabularea dacă fosta soție a tatălui decedat care deține apartamentul cu cota ei ,evita sa facem actele.
Au trecut 4 ani de la succesiune.
Mulțumesc anticipat..
Cel mai recent răspuns: Tramandel , utilizator 14:11, 28 Noiembrie 2022
Buna ziua!
Probabil evita din cauza costurilor.Oferiti-va dvs.sa suportati costurile integral si poate accepta.Daca nu,optiunea este o actiune in instanta.
Mulțumesc pentru răspuns.
O zi frumoasă!

Alexandrarares a scris:

Buna ziua!
Probabil evita din cauza costurilor.Oferiti-va dvs.sa suportati costurile integral si poate accepta.Daca nu,optiunea este o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, 1. As vrea sa stiu cat ma costa succesiunea pt un apartament cu 3 camere in Bucuresti, deoarece a decedat bunica sotului meu si matusa lui vine ... (vezi toată discuția)
Mama singura mostenitoare a unui apartament oltenashu oltenashu buna seara am sa intru direct in subiect: mama este mostenitoarea unui apartament in urma decesului tatalui meu si implicit sotul nu sa facut nimic de la ... (vezi toată discuția)
Mostenire ! alessia08 alessia08 Buna ziua .Am si eu o problema in legatura cu o mostenire . Tatal meu a decedat acum 10 ani de zile . Mama mea pe atunci a facut succesiunea si evident ca ... (vezi toată discuția)