avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Am închiriat un spațiu unde sunt 10 cabinete medicale
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Am închiriat un spațiu unde sunt 10 cabinete medicale

Bună seara
Am închiriat un spațiu unde sunt 10 cabinete medicale.Un cabinet are contractul la enel,altul la gaz.
Cum pot plăti legal utilitățile ,ar trebui sa închei un contract sau pot sa îmi factureze în baza contractului meu de inchiriere direct ,mie sau proprietarului?
Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 21 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:16, 24 Decembrie 2023
discutati cu proprietarul: are el contract si va factureaza dvs., vrea sa incheiati dvs contractul? e o relatie contractuala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare apa dan61 dan61 Buna ziua as dori sa-mi spuneti daca asociatia de proprietari poate factura consumul de apa repartizat apartamentului de la parterul blocului,care este ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere elia8 elia8 Bună ziua. Am o neclaritate si vă rog să mă ajutaţi dacă se poate. Deţin un apartament pe persoană fizică si vreau sa îl închiriez unui ... (vezi toată discuția)
Contracte de utilitati pe numele chiriasului Alo2016 Alo2016 Daca dam cu chirie un apartament intr-un bloc nou in care nu a locuit nimeni pina acum, poate chiriasul sa incheie contractele cu ENEL si ENGIE (gaze) in locul ... (vezi toată discuția)