In consta pensia in natura? E vorba cumva ca doar copilul sa-l intretin?
Da in luna septembrie a platit mama, dar din banii cui? Pana in septembrie din banii cui mama a pus deoparte? Din banii ei? Banii care ii avea ea, in maxim 7 zile erau gata nu stiu pe ce ca nu zice-a, oricum e mare e vaccinata, sa mearga la munca, cum a stiut sa minta si sa isi bata joc atata timp, asa sa si munceasca , adica ea are pretentia sa platesc eu abonamentul la telefon, tiinand cont ca numarul meu la blocat din luna august, la suspendat ea pe motiv de furt, tot ea a facut cost, vorbind prin germania si tot eu sa platesc? E am facut eu am platit restul treaba ei!
Nu ma refer strict la conversatie, pana sa bage divortul stateam cu ei ai 2 ore, statea copilul cat statea si dupa isi cauta de lucru, se juca sau cauta ceva, si venea la web sa imi arete ce facea sau jucarile, la asta ma-m referit, intradevar nu am formulat corect, dar credeti-ma nu imi cunoasteti deloc situatia, nu zic ca e vina ei in totalitate Doamne fereste, vina ei e ca a mintit atata timp si a jucat teatru, vina mea ca nu ma-m gandit la asa ceva, si am avut prea mare incredere in ea, + ca nu vrea sa imi lase baiatul de sarbatori 2 zile sau chiar o zi, dae ea are planuri sa mearga la "taicaso" tocmai la 200 si ceva km, taicaso mereu a venit "acasa" de sarbatori, deci cine minte iara? Si tot eu sunt ce-l care e batjocorit din toate partile, pentru ca, cunostintelor le-am zis ca eu sunt de vina, eu ma-m indragostit de alta doar sa nu o fac pe ea de ras, dc? Ca are copilul langa ea, multe am lasat de la mine doar sa fie ea fericita si cu sufletul impacat, dar cand va d ca si asa isi bate joc de mine, deja nu mai suport, si de asta aleg orice imi sta la indemana legal, sa nu mai fie ea ce-a care avea mereu de castigat, CAND ESTI BUN ESTI LUAT DE PROST!!!
Credeti-ma ca am incercat 2 lunii, sa fac sa fie bine, nu am avut cu cine! Eu vorbeam frumos ea ma injura
Nu e vorba de intentie, vreau din suflet sa-l iau langa mine, dar nu pot pentru ca, eu am crescuta fara mama stiu cat de greu e, (A decedat) cand aveam 12 anii, si nu e vorba de intervale de timp, este vorba ca eu doar seara sunt acasa, dimineata la ora 8 incep munca seara termin, si bineinteles ca seara de la 20:00 prefer sa vorbesc cu baiatul meu, decat sa fac altceva, si el doarme de la ora 22, de multe ori am propus sa imi acorde o ora in fiecare zi sa vorbesc cu copilul, dar refuza mereu, ziua cand aveam pauza la munca, o suna.m si 5 minute ma lasa,dupa o suna cine stie cine si imi inchidea fara sa zica nimic, o lasam o cateva minute si suna.m din nou nu mai raspundea si imi dadea mesaj "vorbim altadata" nu ma intereseaza ca ea vorbeste cu altu, sau ce face ea, e viata ei nu ma priveste, dar atata timp cat ea ma mintit ca ma iubeste ea se gandea la altu, timp de 8 lunii ma mintit, tot ea vrea sa imi vad baiatul doar cand doreste ea, nu merge cum vrea ea!
Si apropo cred ca nu ati fost destul de atenta, este vorba despre BAIAT, NU FETITA !!!
Ea se gandeste doar cum sa profite mai mult pe partea financiara, la inceputul discutiei cu sotia, despre divort am cazut de acord cu anumite conditii, pana la finalizarea procesului, pentru binele copilui, toate bune si frumoase pana cand sa razgandit ca ea nu mai vrea suma de banii care ne-am inteles pana la finalizarea divortului, ca daca nu trimit suma care o cere ea, ma blocheaza pe toate retelele de socializare sa nu pot afla nimic despre copil, tinand cont ca tot la saptamana trimitea-m banii acasa, intradevar in luna septembrie am avut ceva probleme neprevazute, si tot ce am avut deoparte am cheltuit, am avut nevoie sa platesc avansul pentru chirie ca am fost nevoie sa ma mut in alta parte, mentionez ca sunt plecat din tara de 8 lunii, si in luna respectiva nu am trimis deloc banii acasa, pentru ca nu aveam de unde si nici loc de munca, si mai mereu imi spune vrei vezi copilul? Trimiti banii, dar de unde atatia banii cat vrea ea? Da pentru copilul meu si ultimul ban il dau, dar pana la finalizarea divortului, nu sunt obligat sa o intretin pe ea ci doar copilul, ea nu munceste sta acasa si are pretentii sa o intretin doar pe baza ca ma poate santaja ca nu imi arata copilul, au fost si cate 3-4 zile fara sa stiu ceva de el!
Nu vreau sa il iau la mine de tot, ca eu am crescut fara mama si e greu foarte greu, dar nu are dreptul sa faca asa ceva, mai ales ca nu avem nici macar prima infatisare la tribunal, da inteleg ca vrea sa imi faca rau mie, dar copilul ce vina are? Cand nu iasa cum vrea ea, hop ma trezesc ca sunt blocat, si ma tine asa cat are ea chef, 1,2,3,4 etc... in tot timpul asta copilul sufera, daca ati stii ce bucuros e cand ma vede si cum ma striga neincetat, nu ati mai gandi asa, si nu, nu spun ca e doar vina sotiei ca sa ajuns la divort, e si vina mea, dar pe moment ce iti zice ca din luna Martie nu te mai iubeste si nu mai simte nimic pentru tine, din martie pana in septembrie atata, timp ma mintit si si-a batut joc de mine, doar in septembrie am aflat, daca o inselam da nu aveam nimic de comentat, dar pe moment ce am hotarat impreuna ca e mai bine sa plec sa incerc sa le ofer un viitor mai bun, si ea ma minte ce e de facut?
Stiu, si nu ma-m gandit sa fac asa ceva, dar nu e corect fata de copil, chiar daca e micut are 2 anii si 3 lunii, credeti-ma daca nu pot vorbi cu el cateva zile "2-3" ca, cam atat imi interzice sotia, pe baza de nervii, copilul cand ma vede plange si nu il pot oprii din plans, la sentimentele lui nu se gandeste? Si nu vreau sa fav iilegalitati, pentru ca tot copilul va avea de suferit , si nu imi doresc asta!
Da asta ma deranjat la ea ca nu a cerut "Exercitarea in comun" si inca ceva ma deranjeaza ca ea vrea sa faca daca se poate sa plece cu copilul din tara fara semnatura mea, si multumesc de sfat chiar mi-a dat de gandit !!!
Buna seara , sotia tot refuza sa imi arete copilul , tinand cont ca inca nu avem nici prima infatisare la tribunal, e legal asa ceva? Si nici nu vrea sa imi lase baiatul de anul nou sa imi fac sarbatorile impreuna cu el, ea zice ca nu are voie sa plece de langa mama ca e prea mic la 2 si 4 lunii, dar daca ea il lasa la maicasa si pleaca e voie?