avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Rectificare certificat de nastere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Rectificare certificat de nastere

Buna ziua , as vrea sa schimb numele copilului care momentan este pe. Numele meu numele mamei dar as vrea sa fie pe numele tatalui cum se procedeaza ??
Cel mai recent răspuns: copseanu , utilizator 03:59, 10 Decembrie 2018
Buna seara,
Solicitati impreuna, (mama si tata) schimbarea numelui minorului pe numele tatalui pe cale administrativa.
[ link extern ]
CE varsta are copilul, e recunoscut de tata ?
Ma gandesc ca daca nu ar fii recunoscut de tata, nu ar fii problema, dar daca e recunoscut atunci trebuie cerere din partea ambilor parintii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incuviintare purtare nume dupa decesul mamei Justitiarul711 Justitiarul711 Poate un tata sa incuviinteze in fata ofiterului starii civile ca un copil recunoscut de el in urma cu 10 ani sa-i poarte numele, fara ca mama sa fie ... (vezi toată discuția)
Copil din afara casatoriei Alexa876 Alexa876 In cazul in care copilul a fost inregistrat ca fiind din afara casatoriei cu filiatia fata de mama,ulterior tatal il recunoaste dar nu se modifica numele si ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume minor agnesas agnesas Buna ziua! Eu si sotul meu vrem sa schimbam numele copilului. In certificatul de nastere copilul are numele meu (al mamei) dinainte de casatorie si sotul este ... (vezi toată discuția)