Buna Ziua!
Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii, situatia este urmatoarea:
Actuala sotie a bagat divortul, si vrea custodia copilului nostru in varsta de 2 anisori, nu am inteles dece a bagat divort, eu fiind plecat din tara tocmai pentru a le oferi un trai mai bun, si am vorbit cu ea si a recunoscut ca in ultimii 3 anii e indragostita de varumio, ea a bagat divortul in data de 08/11/2018 dar a recunoscut ca si-a cam batut joc de mine in ultimii 3 anii si ca aproape tot timpul vorbea cu varumio, el fiind stabilit in germania, am vorbit si cu el si a recunoscut si el ca e indragostit de ea, ce nu stiu sigur daca sunt impreuna momentan, CU DOVEZILE ASTEA AS PUTEA CASTIGA EU CUSTODIA COPILULUI? DACA DA, CE CONDITII AR FII?
Multumesc o zi buna !
gi-jane2
Moderator 4din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
CU DOVEZILE ASTEA AS PUTEA CASTIGA EU CUSTODIA COPILULUI?
Cu dovezile astea, castigati divortul din culpa ei, locuinta copilului e mai greu de castigat, data fiind varsta copilului si ca pana acum a stat cu ea.
Buna ziua,
Cu aceste probe, daca le puteti arata instantei nu doar spune, veti castiga divortul in sensul ca s-ar putea sa se pronunte din vina exclusiva a sotiei (90% sanse)
Exercitarea autoritatii parintesti se va face de ambii parinti (in proportie de 99% asta va fi sentinta) si domiciliul minorilor la mama (80% asta va fi sentinta).
Va sfatuiesc sa va angajati avocat si sa formulati intampinare si reconventionala.
copseanu
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Pentru mine e important, sa pot vedea copilul si sa am dreptul la vizita, si dece nu sper sa pot castiga si custodia lui, ca altfel nu stiu ce viata va avea langa ea, tinand cont ca avem aproape 7 anii impreuna, si ea in ultimii 3 sa indragostit de varumio, daca a facut asa cu mine, dece nu ar face incontinuare? Si nu vreau o asemenea viata pentru copilul meu !
Din păcate, liniile de forță ale jurisprudenței converg către stabilirea locuinței minorului la mamă însă veți obține exercitarea autorității părintești în comun și un program de vizită.
Dovezi precum exercitarea de acte de violență asupra minorului ar schimba balanța în favoarea dvs.
Doamna are voie sa se indragosteasca in fiecare an de oricine.E dreptul ei, pentru asta nu se da domiciliul la celalalt parinte.cata vreme are casa servici si nu bate copilul are 99.9% sanse ca acesta sa ramana la ea si dvs sa aveti drept de program relatii personale.
Divort
stefaniaganea
Buna ziua! as avea si eu cateva lucruri de lamurit in legatura cu un divort si custodia copilului.Eu sunt cu sotul meu de 10 ani impreuna si casatoriti de ... (vezi toată discuția)