avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Activitate SADaniel97

Activitate SADaniel97

Și după acest pas, cu ce hârtii trebuie să mă duc să predau permisul ? Mi se eliberează un certificat sau alt ceva cum, mi s-a eliberat sa iau permisul cât se contestă pv, sau ce trebuie sa fac ? Mulțumesc !

Madalina Mihaela I. Moceanu a scris:

Bună ziua!

Mergeți la termen în instanță și arătați instanței că renunțați la apel. Faceți și o hârtie în acest sens de care sa tina cont instanță.

Am contestat un proces verbal, am pierdut in instanță și apoi am inițiat Apel, momentan eu am primit i hârtie acasă precum că ar trebui sa mai depun încă o dată hârtiile depuse în apel și pentru IPJ (copie) dar doresc sa retrag apelul sa termin odată cu asta, când ar trebui să predau permisul la poliție și cu ce hârtii trebuie să mă duc ? Mulțumesc !
Mulțumesc !

latka a scris:

Nu e nevoie de nici un certificat de grefa, procesul merge in continuare asa cum va informati dvs. depre stadiul dosarului, asa va afla si politia. Daca pierdeti apelul veti fi nevoit sa predati permisul , in conditiile cerute de art. 118 din OUG 195/2002.

Am actionat în judecată un proces-verbal cu care mi-a fost suspendat permisul si acum am facut apel, mai trebuie depus certificat de grefa la politie să nu îmi ia carnetul pentru faptul că am făcut apel sau nu ?
Doresc să fac un site si un SRL prin intermediul cărora să vând produse digitale atât în țară cât și în afară, cum se fiscalizează acest lucru ? Cărei țări îi plătesc TVA, de exemplu dacă vând un produs digital în Italia sau în Nigeria (non UE) cui îi plătesc taxele ? Mulțumesc.
Răspuns la discuția Executare silita cu probleme
Mă scuzați că răspund așa de târziu, întâmpinarea a fost formulată și depusă, procesul are termen în ianuarie 2024 dar nu ar trebui ca persoana care schimbă sediul firmei să anunțe toate organele cu care relaționează, de exemplu cum e cu schimbarea domiciliului la persoana fizica sau modificarea datelor de pe buletin, la banca trebuie sa anunți schimbarea acestora. Nu este valabil și în cazul unei executări silite, sa nu se întâmple ca în cazul nostru, sa fie presupus trimisa corespondenta la o adresă greșită? Mulțumesc !
Madalina Pascu a scris:

Buna ziua. In primul rand executorul nu poate fi parte in contestatia la executare. In al doilea rand, neaparat sper ca ati formulat intampinare in termen pentru a va apara in mod eficient. Apelati la un avocat care sa studieze actele si textul contestatiei si numai dupa analiza circumstantelor schimbarii sediului, va poate spune ce este de facut si va poate reprezenta in instanta in acel proces pentru ca toate drepturile dvs sa fie aparate.

Buna seara!
In luna noiembrie 2022 am participat la o licitatie de unde am achizitionat un teren. In luna august 2023 am fost chemat in instanta de catre fostul proprietar motivatia lui fiind ca nu a fost instiintat atat de licitatie cat si de faptul ca terenul a fost adjudecat.(a fost formulata contestatie la procesul verbal)
Aceasta persoana a schimbat de cateva ori sediul societatii care detinea terenul tocmai in aceasta idee (firma creditoare este detinuta de o persoana cunoscuta persoanei ce a detinut terenul, acesta spunand ca asta este o practica tocmai pentru a anula procesul-verbal). In ce masura sunt eu vinovat de acest fapt si as putea sa raman atat fara teren cat si fara bani? In instanta am fost chemat doar eu si societatea creditoare, executorul judecatoresc care trebuia sa se asigure de legitimitatea tuturor actelor nu. Spre exemplu si schimbarea sediului social, atata timp cat este implicat intr-o actiune de executare judecatoreasca, nu trebuia anuntata executorului judecatoresc tocmai pentru a avea unde trimite corespondenta?
Multumesc !
Bună seara! Am o întrebare legată de prestările de servicii și vânzările de bunuri în afara țării, atât in UE cât și în afara UE.
Doresc să știu cum pot fiscaliza banii obținuți într-o oarecare altă țară în afara româniei dar cu firmă românească, activitatea este de tip site de anunțuri iar persoana poate cumpăra promovarea acestuia.
Este aceiași siuație ca în vânzarea unui oricare alt produs digital și am văzut că multe firme vânzătoare de software au ca date fiscale datele de ex din anglia, estonia etc. Mulțumesc!