avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am actionat în judecată un proces-verbal cu care ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am actionat în judecată un proces-verbal cu care mi-a fost ...

Am actionat în judecată un proces-verbal cu care mi-a fost suspendat permisul si acum am facut apel, mai trebuie depus certificat de grefa la politie să nu îmi ia carnetul pentru faptul că am făcut apel sau nu ?
Cel mai recent răspuns: SADaniel97 , utilizator 15:32, 5 Decembrie 2023
Nu e nevoie de nici un certificat de grefa, procesul merge in continuare, asa cum va informati dvs. depre stadiul dosarului, asa va afla si politia. Daca pierdeti apelul veti fi nevoit sa predati permisul , in conditiile cerute de art. 118 din OUG 195/2002.
[ link extern ]
Asta ca sa nu luati un supliment de 30 de zile de suspendare.
Ultima modificare: Marți, 5 Decembrie 2023
latka, utilizator
Mulțumesc !

latka a scris:

Nu e nevoie de nici un certificat de grefa, procesul merge in continuare asa cum va informati dvs. depre stadiul dosarului, asa va afla si politia. Daca pierdeti apelul veti fi nevoit sa predati permisul , in conditiile cerute de art. 118 din OUG 195/2002.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am contestat un pv de contraventie suspendare permis ... George0023 George0023 Buna seara. Am contestat un pv de contraventie suspendare permis conducere 30 zile,am scos certif. de grefa, mi am luat permisul inapoi, dar am pierdut in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am facut o plangere contraventionala pentru anularea ... tullio tullio Buna ziua, am facut o plangere contraventionala pentru anularea procesului verbal de contraventie ( suspendare permis conducere pe 60zile). Plangerea mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mi-a fost supendat permisul si am facut contestatie. ... AlexSte AlexSte Buna ziua, Mi-a fost supendat permisul si am facut contestatie. Ieri a fost data hotararea si am vazut pe site-ul acestora urmatoarea motivare : Respinge ... (vezi toată discuția)