Buna ziua!!!
Daca incep serviciul din concediul de maternitate cu 2 luni inainte si dupa 6 luni firma ma da in somaj trebuie sa inapoiez indemnizatia inapoi sau se opreste si nu am nici o obligatie?!
Multumesc mult!!!
Buna ziua!
Ma puteti ajuta cu un raspuns?!
Daca incep serviciul din concediul de maternitate cu 2 luni inainte si contractul de munca este pt.4h /zi, mai beneficiez de indemnizatia de insertie timp de un an?
Multumes frumos!!!
Multumesc mult pentru rapiditatea cu care mi.ati raspuns!!!
Nu se poate reabilita decat din interiorul ei...voi incerca si varianta care mi.ati sugerat.o!
O seara frumoasa!
Buna ziua!!!
Va cer un sfat,o indrumare...
Bunicul meu a fost inhumat in urma cu 6 ani,intr.o cripta care s.a degradat foarte tare si sta sa se prabuseasca in orice moment. Am facut o cerere de dezhumare la parintele care administreaza cimitirul si nu poate aproba deoarece nu au trecut cei 7 ani si nici nu ma aflu in perioada prevazuta de sanepit...
Am fost astazi la sanepid si nici ei nu pot sa imi dea aprobare, mai devreme de 7 ani se da doar in cazuri exceptionale,crima,etc...
Ce ma indrumati sa fac? Ce pot sa fac sa reusesc sa reabilitez structura de rezistenta?
Multumesc mult!
Buna ziua!
Urmeaza sa ma intorc la servici din Ccc, firma la care am lucrat nu mai are nevoie de atate angajate. Este posibil sa imi dea somaj, cum asi putea sa beneficiez de acel stimulent de 650 in acest caz!?
Si inca o intrebare: trebuie sa revi la locul de munca lasat pt a beneficia de stimulentul de insertie sau poti sa incepi un servici nou?!
Multumesc