avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Stimulentul de insertie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Stimulentul de insertie

Buna ziua!
Urmeaza sa ma intorc la servici din Ccc, firma la care am lucrat nu mai are nevoie de atate angajate. Este posibil sa imi dea somaj, cum asi putea sa beneficiez de acel stimulent de 650 in acest caz!?
Si inca o intrebare: trebuie sa revi la locul de munca lasat pt a beneficia de stimulentul de insertie sau poti sa incepi un servici nou?!
Multumesc
Cel mai recent răspuns: FlorentinaFlori , utilizator 18:59, 4 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca intrati in somaj , nu beneficiati de stimulentul de insertie.

Pentru a beneficia de stimulentul de insertie, va trebui sa reveniti la munca fie la angajatorul de la care ati intrat in CCC, fie la alt angajator.
Multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil eu1983 eu1983 Buna ziua, Eu am intrat in concediu de crestere copil pana la 2 ani din somaj, dupa 1 an si 3 luni mi-am gasit serviciu, am semnat contract si cand am ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil dan tita dan tita buna ziua sotia se afla in concediu crestere copil . cand a facut dosarul a optat pe doi ani. acum a gasit un loc de munca. am inteles ca dupa ce implineste ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie studenta OlgutaC OlgutaC Buna seara, Am si eu o intrebare legata de acordarea stimulentului de insertie conform noii legi.Am incercat sa gasesc raspuns in mai multe parti si toti au ... (vezi toată discuția)